Translate

duminică, 5 februarie 2017

De la protest

Ceea ce m-a deranjat zilele acestea dintre cele ce s-au spus pe la unele posturi tv afiliate sau din cele afirmate de actorii foarte talentati din politica noastra, au fost aluziile ca masele de oameni iesiti in strada au fost chipurile instigati, ori de presedinte, ori de cei care il sustin... Prin aceste afirmatii, daca mai era ceva de demonstrat, partiduletul de la guvernare ne arata cat de prosti ne crede. Pe fata. Adica sutele de mii de oameni care au protestat in toata tara nu sunt in stare sa judece cu mintea lor, au nevoie de cineva care sa ii instige. Adica noi nu suntem in stare sa avem logica atunci cand citim un text de lege, trebuie sa ni-l explice altcineva, care acel cineva l-a explicat de fapt tendentios, iar ceea ce scrie acolo nu este adevarat.
Si m-a deranjat teribil si prosteala ca ei au fost alesi de "bobor". Nu au fost alesi, au castigat prin absenta marii majoritati, asta sa ne fie invatatura de minte sa mai chiulim de la alegeri. Desi in tarisoara asta, in care si-a facut palat Baronul Munchausen, nici nu mai stii daca si pe cine e bine sa votezi, ca oricum vei avea tot surprize neplacute.
Dar ceea ce m-a ingrozit efectiv la comportamentul celor care ne conduc a fost lipsa de maturitate caracteristica adultilor si aplecarea spre vendeta, de parca barbatii aceia nu ar fi depasit stadiul de dezvoltare mentala de la gradinita. Efectiv mintea lor stagneaza la varsta copilariei. Pentru ca numai un copil poate gandi asa cum o fac ei. Luati aminte, deoarece acestia sunt barbatii care ar trebui, daca Doamne fereste maine izbucneste un conflict, sa ne apere familiile.  
A iesit lumea si in Ploiesti. Destul de multi pentru cata populatie are orasul si pentru cat de greu sunt de urnit de obicei gazarii. Aveti mai jos doua fotografii cu...profunzime. Aia cu Hitler se potriveste perfect ca si pe ala tot democratic l-au adus la putere. Si le-a iesit pe nas.

 

3 comentarii:

  1. Cum ai spus si tu: sa fie asta o lectie pt viitor, cand o juma de ora de absenta la vot inseamna zile intregi de proteste in strada, asta in cel mai bun caz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mă gândesc că nici ei nu credeau ce spuneau, hai, instigi 10-50 de oameni. Dar altfel deja e sugestie că suntem toți spălați pe creier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ma gandesc ca a fost o lectie subtila si pentru strainatate. Romanii sunt capabili de mobilizare atunci cand cand ii calci pe coada, sa nu-si inchipuie altii, stim noi cine, ca suntem usor de supus sau ca induram prea multe.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.