Translate

duminică, 12 februarie 2017

Sa previi cu NoCist

Ne-am invatat sa privim bacteriile ca pe un potential dusman microscopic, uitand ca ele formeaza temelia lumii vii si, inevitabil, de-a lungul evolutiei, organismele complexe au trebuit sa coexiste cu cele mai simple pentru a putea supravietui. Avem corpul plin de bacterii, nu pentru ca am fi bolnavi, ci pentru ca acestea contribuie la buna noastra functionare. Poate ca ar trebui sa reconsideram atitudinea noastra fata de o intreaga lume nevazuta in care se petrec razboaie, armistitii si drame, la fel ca in realitatea accesibila ochilor nostri. Sunt multe lucruri pe care inca nu le intelegem despre modul cum decurg treburile la nivel celular, dar ceva tot putem face: putem sa prevenim neplacerile atunci cand avem solutii la indemana.
Dap, asta a fost o introducere mareata despre o problema aparent banala: infectii urinare si vaginale.
Sa fii femeie vine la pachet cu un numar de batai de cap pe care le intalnesti pe parcursul intregii vieti. Spuneam ca exista solutii, atat de prevenire a acestora, cat si de tratare, dar ca sa apelezi la ele trebuie sa fii informata, sa stii de ce e bine sa actionezi intr-un anumit mod.
Sa o luam de la Adam si Eva... Nu in sens biblic, ci in sens stiintific. Stiintific vorbind, cum aratam in pompoasa introducere, ne nastem gata dotati cu bacteriile de rigoare. Bacteriile bune, adica cele care ne dau o mana de ajutor ca sa ne simtim bine. Mucoasa vaginala nu face exceptie, este populata de un soi de bacterii numite lactobacili. Cel care a reusit sa vada aceasta lume miniaturala si sa-i dea un nume si o functie a fost Albert Doderlein, un medic german de la Spitalul din Munchen.

Din 1892, cand doctorul in cauza s-a prins cum sta treaba cu Lactobacillus acidophillus, a curs multa apa pe firul cercetarii stiintifice si astazi suntem in masura sa afirmam ca:
- Bacteriile L.acidophillus au rolul de a transforma glicogenul in acid lactic
- Acidul lactic mentine pH-ul vaginal la valori mici (acid)
- Mediul acid din vagin impiedica dezvoltarea germenilor patogeni

Daca lucrurile s-ar petrece constant in acest mod, ar fi perfect, numai ca glicogenul este influentat de factorii din ciclul hormonal al femeii, nivelul de estrogen fiind cel implicat in reglarea acestei faze. Asadar, sunt momente cand efectiv suntem descoperite in fata pericolului reprezentat de microorganismele infectioase. Mai mult, lactobacilii Doderlein pot sintetiza apa oxigenata si alti agenti antimicrobieni, asigurand o protectie suplimentara fata de germenii nedoriti.
Si iata cum, fara ca macar sa fim constiente, organismul nostru stie sa se autoregleze, sa-si construiasca bariere vii si sa lupte. Numai ca noi, uneori in necunostinta de cauza, ne incapatanam sa adoptam obiceiuri paguboase pentru sanatate: lenjerie nepotrivita, igiena deficitara, produse prea agresive pentru zona vizata. Si ne miram de ce ce apar iritatii, inflamatii, scurgeri, stari de disconfort, uneori accentuat, nu intelegem cu ce am gresit. Pur si simplu microflora vaginala nu mai face fata atator factori nefavorabili.

Cel mai simplu gest este acela de a alege un produs corespunzator pentru igiena intima si infectiile urinare.
Un sapun intim care sa aiba efect emolient si sa restabileasca echilibrul pH-ului este cel mai indicat. Si cred ca majoritatea femeilor cunosc faptul ca nu trebuie sa folosim in zonele intime sapunul de maini sau gelul de dus obisnuit, precum si faptul ca nu este indicat sa speli aceste zone decat de maxim doua ori pe zi si asta in perioadele foarte calde. Iar vaginul se auto-curata, asa ca nu este justificata spalarea interna a acestuia.
Dar cred ca mai putina lume cunoaste faptul ca buna functionare a aparatelor urinar si genital poate fi sustinuta si prin administrarea unor suplimente nutritive

Exact, sa previi este mai usor. Din aceasta cauza au aparut pachetele de suplimente, cum ar fi cele din gama NoCist (producatorul este Specchiasol), pe baza de plante, care ajuta la functionarea normala a cailor urinare si la drenarea lichidelor corporale. Efectele benefice colaterale ar fi si altele, va dati seama! Pachetul pe care eu l-am gasit in magazinul Bioelemente contine doua cutii: NoCist Intensive (pliculete) si NoCist Prevent (capsule), amandoua produsele avand la baza extract de merisoare si de mesteacan alb, plus L-cisteina si D-manoza.
In fazele acute ale unei cistite, de exemplu, se incepe cu trei plicuri de NoCist Intensive in prima zi, doua in a doua zi, unul in a treia zi, iar dupa terminarea plicurilor se trece la capsulele de NoCist Prevent.
Afectiunile tratate cu NoCist sunt: anexita, cistita, edeme, glomerulonefrite, infectii bacteriene, fungice, infectii urinare, litiaza renala, litiaza urinara, metroanexita, pielonefrita, prostata(adenom), prostatita, uretrite, vaginita. Asadar, aviz si persoanelor masculine interesate!
Cred ca destul de multe persoane s-au confruntat cu simptomele nesuferite ale cistitei: arsuri la urinare, nevoia de a urina mai des, uneori dureri in zona vezicii. Infectiile cu E.coli si Candida stau la originea acestei afectiuni. Am pomenit de cistita deoarece statisticile arata ca este frecventa, dar pielonefrita este si mai neplacuta ca simptome, mergand pana la febra, frisoane, dureri musculare si modificari aparute in analizele de sange.
Ei, bine, cele trei pliculete de NoCist luate seara, in prima zi de boala, garanteaza disparitia durerilor pana a doua zi dimineata. Si tinand cont cat de rezistenta la antibiotice este E.Coli, acest rezultat este cu adevarat deosebit. Pachetul de NoCist si tratamentul facut cum trebuie va duce la consolidarea acestui rezultat.
Nu vreau sa intru in amanunte despre sanatatea mea personala, spun doar ca, de-a lungul vietii mi s-au intamplat destule, nu am fost ocolita de neplaceri. De aceea ma bucur intotdeauna cand pot sa aflu ca apar solutii pentru probleme care, pana acum 20-25 de ani, erau o adevarata corvoada, greu de stapanit si greu de indepartat. Cei care au trecut de 40 de ani stiu despre ce vorbesc. Asa ca, voi retine numele acestui supliment, NoCist.




5 comentarii:

  1. chiar acum 5 min mi am comandat nocist pliculețe.i am dat un google si am descoperit site ul dvs.sper să mă ajute,m am săturat de usturimi la urinare cat şi la ejaculare,dureri in zona vezicii,dureri de spate,urinări frecvente etc .vă țin la curent. am luat şi uro care de la solaray

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te rog sa revii si sa ne spui si noua daca sunt atat de eficiente.

      Ștergere
  2. M am treziy cu o pielonefrita cu febra, frisoane, etc.
    Am luat 2 pliculete in prima seara. Sunt curios daca scap de infectie fara antibiotic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,tocmai am cumparat si eu acest tratament naturist si as dori sa il administrez.Intrebarea mea este in cazuri de pielonefrita se iau in prima seara cate 3 plicuri odata,ma refer in acelasi pahar cu apa?dupa cate zile de tratament se amelioreaza durerea?Se vindeca pielonefria cu acest tratament?Multumesc anticipat pt.raspuns!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.