Translate

miercuri, 8 februarie 2017

Valentine's Day in ritm de blogging

Ce putea fi mai potrivit pentru o campanie de blogging decat o ocazie romantica cum este Ziua Indragostitilor? Si cine se putea gandi la asa ceva?...Nimeni altul decat Marius aka Blogatu care ne ofera pe Blogawards.ro ocazia de a participa la o serie de campanii individuale reunite sub titlul de "Blog my Valentine". De fapt, Marius recidiveaza deoarece si-a facut un obicei din a celebra sarbatorile din an gazduind astfel de competitii cu premii extrem de diverse, pe toate gusturile.


Una peste alta, daca aveti blog si pofta de scris, lucrurile decurg in felul urmator:
- Va inscrieti in concurs, respectand cerintele de AICI - scrieti un articol de promovare a organizatorului, il distribuiti pe retelele sociale si puneti link-ul in formularul de concurs;
- Participati la ce probe individuale doriti, ca sa tintiti la premii si/sau participati la toate, adunati puncte si, la finalul competitiei, daca sunteti in primii 20, puteti castiga astfel:
 
Fiecare dintre primii 10 clasati va primi garantat cate un pachet de cadouri: mouse optic, set de casti, husa de protectie pentru tableta cu ecran de 7 sau 8 inci si un suport pentru smartphone sau tableta.
Fiecare dintre bloggerii clasati pe pozitiile 11-20 va primi garantat cate un pachet de cadouri format dintr-un stick de memorie de 8 GB si o husa de protectie pentru tableta cu ecran de 7 sau 8 inci.
In ordinea clasarii, ocupantii primelor 10 pozitii vor putea alege dintre urmatoarele 20 gadget-uri (fiecare dintre castigatori va putea alege cate doua premii – mai intai va putea alege ocupantul locului 1, apoi ocupantul locului 2, pana la locul 10. Ulterior, ocupantii locurilor 1-10 vor mai alege dintre gadget-urile ramase:
2 baterii externe de 5000 mAh
2 camere web A4Tech PK-635
3 perechi de ochelari VR ABC TECH
o boxa E-Boda The Beat 200
3 bratari fitness E-Boda SmartFitness 110
2 stick-uri USB de 8 GB
un incarcator USB pentru orice model de smartphone
6 seturi de casti


In total vor fi organizate un numar de cel mult 10 concursuri individuale in cadrul campaniei Blog My Valentine 2017.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Poti sa distribui articolele pe Google+ sau Twitter sau pe ce retea vrei tu, la un moment dat poti sa incerci, Marius organizeaza campanii de tot soiul.

      Ștergere
  2. Ok. Mulțumesc pt informație. Vreau să mă înscriu și eu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.