Translate

vineri, 30 iunie 2017

Memo On, supliment pentru memorie

Din seria suplimentelor de la Ayurmed nu putea sa lipseasca Memo On, un produs destinat bunei functionari a creierului, care merge pe aceeasi linie cu care ne-a obisnuit compania, adica este 100% natural si realizat din plante medicinale indiene.
A treia caracteristica care reprezinta o constanta a brandului este pretul-doar 21 de lei pentru cutia cu 50 de tablete. Avand in vedere ca se recomanda o cura de maxim 60 de zile si se administreaza cate 2-3 tablete/zi la adulti, doua cutii v-ar ajunge foarte bine. Pentru a economisi bani, va puteti achizitiona din start cutia cu 100 de tablete care costa 36 de lei.
Copiii pot lua cate 1/2 tableta de doua ori pe zi.

Memo On este destinat diminuarii efectelor neplacute ale oboselii mentale si stresului, epuizarii nervoase, ba chiar si cele ale depresiei, fiind de mare ajutor in efortul intelectual sustinut de tineri sau in terapiile destinate celor varstnici. Pe scurt, reactiveaza memoria si puterea de concentrare.
Eu, personal, am constatat ca mintea mea nu mai functioneaza ca in tinerete, nu neaparat pentru ca as avea o varsta inaintata, ci mai ales datorita stilului de viata alert, solicitant. Serviciul meu presupune sa tin minte tot soiul de lucruri, iar acasa, cand ma relaxez, in loc sa devin mai agera, sunt pur si simplu mai uituca sau mai imprastiata. Si asta nu e de bine deloc deoarece am ceva antecedente in familie legate de degenerarea sistemului nervos.
Asa ca ma orientez spre preventie. Memo On este un supliment si trebuie administrat nu atunci cand starea creierului s-a degradat deja foarte mult, ci mai ales in scop preventiv.

In compozitia produsului se intalnesc 6 specii de plante, dintre care mai comune sunt busuiocul si lemnul-dulce, iar excipientul este furnizat de Acacia arabica sau guma arabica. Celelalte sunt:    Bacopa monnieri (Brahmi)
Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi)
Emblica officinalis (Amla)
Ocimum sanctum (Busuioc)
Celastrus paniculatus (Jyotishmati)
La aceste plante se adauga un mineral si anume zincul sub forma unui compus numit traditional Yashad Bhasma.
As face o paranteza pentru zinc deoarece si-a dovedit beneficiile in nenumarate feluri pentru organism, iar cartile vechi din Ayurveda il pomenesc mai ales pentru efectul antidiabetic. In medicina ayurvedica se arata ca metalele atat de necesare corpului nostru nu pot fi consumate la fel ca plantele sau produsele animale. Este necesar ca metalul sa fie administrat sub forma unei pulberi fine (Bhasma).
Prepararea Bhasmei include doua etape: purificarea si incinerarea. Purificarea se refera la un proces de triturare cu extracte din plante si alte ingrediente, iar incinerarea se face in mai multe cicluri. Se poate spune ca, in final, se obtine o cenusa din care mineralul se absoarbe mai usor decat din clasicul oxid de zinc disponibil in suplimentele comune. Credeti-ma ca s-au facut studii stiintifice serioase care au dovedit superioritatea acestor preparate, desi par sa fie rezultatul unor metode empirice, primitive. Cumva, stramosii nostri au mostenit cunostinte care depasesc uneori ceea ce se descopera in prezent.
Dar ce spuneti de efectul de incetinire al evolutiei miopiei sau de cel de vindecare a bolilor de piele?  Pe mine, toate aceste certitudini m-au convins sa incerc si altceva decat zecile de produse moderne care umplu farmaciile.

Tabletele de Memo On sunt inchise la culoare, au mirosul si gustul plantelor din compozitie, nu sunt de dimensiuni mari, asa ca le puteti inghiti cu usurinta. Va reamintesc faptul ca, pentru un efect optim si o absorbtie buna, nu trebuie sa va administrati tabletele decat cu apa chioara, nu carbogazoasa, nu cu bauturi dulci, cafea sau produse lactate. Toate astea scad rata absorbtiei si este pacat sa dati bani pe ceva care nu isi va face efectul din nestiinta sau comoditatea voastra.

Si nu uitati: creierul care imbatraneste nu doare. Daca nu doare, nu inseamna ca nu are nevoie de tratament. Luati-va masuri din timp.

2 comentarii:

  1. mamei ii trebuie neaparat, avem ceva probleme de varsta si sper sa fie bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate și te susțin: prevenirea este mult mai eficientă decât tratarea!
    Mulțumesc pentru informații!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.