Translate

vineri, 20 octombrie 2017

Sezi bland cu Sedirelax

Era imposibil ca in colectia generoasa de suplimente Ayurmed, puse la dispozitie de Star International Med Impex, sa nu se gaseasca si ceva pentru calmare, relaxare, somn linistit. Si asa a aparut in peisaj Sedirelax, avand la baza extract din frunze de Ginkgo biloba si roinita, o planta intalnita si pe meleagurile noastre.
Mai gasim in compozitie sunatoare, busuioc si valeriana, suficient cat sa ne dam seama ca acest supliment face mult mai mult decat sa asigure o stare de liniste.
De fapt, rolul general este cel de sustinere a functionarii normale a sistemului nervos, mai ales in perioadele in care sunt necesare concentrare si memorare sustinuta, cand apar stari de agitatie, surmenaj, suprasolicitare nervoasa.
 Ei bine, sunt sigura ca cel putin cu Ginkgo (arborele pagodelor) sunteti familiarizati, ca actiune asupra sistemului cerebral vreau sa spun. Nu mai zic de valeriana, este atat de populara si exista atatea produse calmante care o contin, incat oricare dintre noi, la un moment dat in viata, ajunge sa si-o administreze. Busuiocul mi se pare o adevarata comoara, are o puternica actiune de regenerare celulara si intinerire, iar roinita este relaxanta pentru muschi si usor sedativa.
Asa cum va puteti inchipui, acest produs nu este un medicament de sinteza si nu are efecte instantanee, nu se vad rezultate exceptionale dupa numai o tableta, dar nici nu are consecintele negative pe care le pot avea substantele clasice. Niciuna dintre plantele continute nu poate afecta ficatul, rinichii sau mai stiu eu ce. Este un remediu sigur si de cursa lunga.
Este indicat numai adultilor, in doza de 1-2 pastile de 3 ori/zi, cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.
Ce mi se pare cu adevarat o reusita la acest produs este faptul ca aduna beneficiile atator plante, scutindu-ne sa ni le administram pe fiecare in parte, sa bem ceaiuri sau sa cumparam mai multe suplimente, cu alte cuvinte ne ajuta sa si economisim bani, nu numai sa avem un creier sprinten. 
Cutia de Sedirelax contine 50 sau 100 de tablete si costa numai 17 lei, respectiv 33 de lei pe site-ul ayurmed.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.