Translate

vineri, 25 octombrie 2019

Ce sa alegi cand aterizezi pe aeroportul Henri Coanda: taxi, autobuz sau servicii de inchirieri auto Otopeni?


Indiferent ce ganduri te aduc in Bucuresti, odata ce aterizezi pe Aeroportul International Henri Coanda, vei avea trei optiuni de transport pana in centrul Capitalei. Este vorba despre taxi, mijloacele de transport in comun (spre exemplu autobuzele expres) si serviciile de inchirieri auto din Otopeni.

Fiecare dintre aceste trei variante pot fi evaluate in functie de mai multe criterii si se poate afla care este optiunea ideala pentru tine. Pot fi luate in calcul urmatoarele aspecte: eficienta (rapiditate), costuri, respectiv siguranta si confort.


Iata ce nota primeste fiecare dintre modalitatile de transport enumerate mai sus:

1. Taxi - eficienta 4, costuri 3, siguranta si confort 5

Daca alegi serviciile de taximetrie in detrimentul celor de inchirieri auto din Otopeni, risti sa platesti mult mai mult decat pretul initial, intrucat nu toti soferii pornesc aparatul sau il seteaza corect. Totodata, in cazul in care taximetristul observa ca nu cunosti foarte bine Capitala, ar putea avea tendinta sa te ocoleasca pe stradute sau trasee alternative, astfel incat sa ajungi sa platesti mai mult pentru cursa.

2. Mijloc de transport in comun - eficienta 2, costuri 7, siguranta si confort 2

Daca inca nu esti convins sa alegi masina unei companii de inchirieri auto din Otopeni si alegi sa te urci intr-un mijloc de transport in comun, vei suferi in special la capitolul eficienta, dar si la siguranta si confort. In primul rand, risti sa nu prinzi loc, iar, in al doilea rand, va trebui sa parcurgi pe jos distanta dintre cea mai apropiata statie si hotelul, restaurantul sau orice alt loc in care trebuie sa ajungi. Acest lucru este cu atat mai neplacut cu cat ai si multe bagaje asupra ta.

3. Servicii de inchirieri auto Otopeni - eficienta 10, costuri 10, siguranta si confort 10

Ultimele, dar cu siguranta nu cele din urma, serviciile de inchirieri auto din Otopeni oferite de compania FocusRent reprezinta optiunea ideala la toate capitolele. In primul rand, masina aleasa te va astepta in parcarea aeroportului, prin urmare nu va trebui sa te straduiesti sa gasesti un taxi sau sa pierzi timpul in statia de autobuz. In al doilea rand, costurile pot fi evaluate foarte usor, intrucat sunt afisate in mod explicit pe site si includ toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO si rovinieta).

In ceea ce priveste siguranta si confortul, masinile oferite de aceasta companie de inchirieri auto din Otopeni nu au rival. Ele sunt mai noi de 5 ani, au reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi inmanate. In functie de nevoile si preferintele tale, poti opta pentru urmatoarele masini din oferta companiei de inchieri auto din Otopeni:

- clasa economy (Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia);

- clasa luxury (Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4);

- clasa SUV si 4x4 (Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5);

- microbuze cu 8+1 locuri (VW Transporter, Mercedes Vito).

Toate aceste autoturisme vin cu un plin de combustibil si nu au nicio limita de kilometri impusa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.