Translate

vineri, 1 februarie 2013

Mesaj (umanitar!) către bărbaţii însuraţi



Dragii mei , scumpilor, în numele soaţelor de pretutindeni, vă adresez rugămintea fierbinte de a nu ne mai face cadouri casnice de genul răzătoarelor multifuncţionale, oalelor care coc, fierb şi flambează concomitent, serviciilor de cristal moldovenesc, plicurilor cu bani cash (în disperare de cauză!), paharelor de inox pentru iarbă verde, chiloţilor de iarnă cu fund dublu, pijamalelor de frotir din obor, aparatelor cu aburi de curăţat covorul, dispozitivelor cu ultrasunete de alungat gândacii sau rolelor de curăţat scamele de pe pluovere. Astfel de cadouri utile aşteptăm din partea rudelor de sânge cărora li se permite orice deoarece ni le-a dat Dumnezeu.
De la voi aşteptăm să ne faceţi să ne simţim atrăgătoare (încă !), ca la douăzeci de ani, proaspete şi răsfăţate. Si asta doar de vreo cinzeci de ori pe an, cu ocazia sărbătorilor legale, a zilelor onomastice şi a momentelor în care simţiţi nevoia să vă manifestaţi tandreţea în vreun fel. Nu este aşa de greu, se rezolvă imediat cu nişte lenjerie sexy . Nici măcar nu trebuie să vă mişcaţi din faţa calculatorului ! Decât să alergaţi prin magazine, să curgă sudorile pe voi şi până la urmă să vă pricopsiţi cu vreo tigaie minune la ofertă, băgată pe gât de vreo vânzătoare isteaţă, mai bine butonaţi tastatura, fără nervi şi surprize neplăcute. Am să vă spun un mic secret despre încâlcita minte femeiască...Dacă o întrebaţi pe consoartă ce vrea de ziua ei şi vă răspunde drăgălaş că nu vrea nimic şi să nu cheltuiţi banii aiurea, să nu cumva să vă dea prin cap să apăreţi la uşă în ziua respectivă, fără un cadou, că e jale. Dacă vă răspunde că ar vrea totuşi ceva, acolo, orice, numai să fie de folos, să nu cumva să veniţi cu vreo ustensilă de preparat mâncare că sunteţi mâncaţi. Definitiv ! Există trei lucruri mari şi late pe care orice femeie adoră să le primească : bijuteriile, lenjeria obraznică şi parfumurile. Recunosc că cel mai simplu de ales sunt bijuteriile şi parfumurile, dar vă asigur că nu mulţi se încumetă să achiziţioneze lenjerie cadou, iar dacă veţi avea curaj, veţi face o impresie de neuitat. Pentru bărbaţii non-conformişti şi dornici de afirmare s-au inventat magazinele on-line cum este lenjerieaxami.ro . Fete frumoase, produse...spumoase, culori vibrante şi muuuultă distracţie pentru cineva hotărât să cumpere. Vă dau şi un pont. 

 Intre două nivele de shooter sau planşe de strategie, daţi click pe butonul "sutien" din bara cu tipuri de produse şi mizaţi pe o piesă de care orice femeie s-ar bucura, mai ales când arată atât de fermecător ca cele din magazin. Rafinamentul dantelei negre vă va asigura recunoştinţa veşnică a consoartei. Cel puţin o săptămână, garantat ! 









Dacă ocazia este cu adevărat specială şi vă cunoaşteţi bine partenera, nu ezitaţi să-i alegeţi un babydoll, cele din magazin sunt atrăgătoare şi elegante, cu broderii delicate şi tull seducător. Stiţi şi preferinţele de culori ale soaţei ? Atunci sunteţi atenţi şi informaţi dacă vă obosiţi să vizualizaţi produsele sortate pe culori în stânga fiecărei categorii. Dovediţi astfel că vă interesează detaliile şi gusturile femeii din viaţa voastră. Si că vă pasă. Mie mi se pare destul de simplu.
Am să închei acest mic îndrumar de ales cadouri, poate v-am fost de folos. Acum mai rămâne să-l conving şi pe al meu soţ să citească acest articol.
.

9 comentarii:

  1. Geniala introducerea .... si incheierea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc, dar e de rasu' plansu', ar trebui sa ne fie mila de ei, saracutii!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Cred ca toate am trecut prin experienta cu tigaia la un moment dat!

      Ștergere
  4. daca ar si citi o parte dintre barbati ,bine ar fi dar nu prea stiu ei cum si cu ce se mananca blogosfera .mia lacut in totalitate ce ai scris si cata dreptate ai ...

    RăspundețiȘtergere
  5. uite eu am postat pe fb ,sigur unul din doi barbati iti vor citi sfaturile :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/109133279267560

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.