Translate

miercuri, 17 iulie 2013

Din perlele copilului

Ieri seara, mai tarzior asa, il vad pe pusti ca iese din baie. Avea pielea creata, ca de-abia se-ndurase sa paraseasca balaceala dupa vreo juma' de ora. "Ma lasi la calculator?" ma ataca el frontal. " Te las, dar doar 10 minute pana ne culcam".
Fericire mare! Spre surprinderea mea, smecherasul incepe sa danseze si sa cante: "Suuunt fru-mu-seeel...pot sa pa-ca-lesc pe oricineeee...". Ma cam ofuschez de atata ingamfare si incerc sa-i tai lungul nasului. " Auzi? Oi fi tu frumusel, dar nu suficient de frumusel ca sa ma fraieresti pe mine..." .
" Auzi?"... ma maimutareste el... "Nici tu nu esti vreun fotomodel, doamna!". Na! A trecut de varsta la care ma vedea cea mai buna si cea mai frumoasa. De-acum a inceput sa ma judece...

SFAT
Oricum, toti sunt frumusei foc pana pe la 10 ani. Pe urma incepi sa regreti vremurile cand ii imbracai in costume pentru bebelusi si iti dai seama ca, pana sa te dezmeticesti, ai ajuns sa cauti haine pentru baieti . Motiv pentru care va sfatuiesc sa va aprovizionati din timp. Anii trec atat de repede!

5 comentarii:

  1. :))))))))
    A cazut zana de pe soclu?
    Eu zic sa le aduni pe toate intr-o carticica. Tare-i haios pustiul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca e o senzatie ciudata? Aveam si eu pe cineva care sa ma admira fara rezerve!

      Ștergere
  2. :)) Ce dragut! Chiar ca-i o mica perla. Are umor dublat de ironie fina fiul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi a mai stat cele 10 minute la calculatore? Aş paria că nu :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.