Translate

luni, 5 mai 2014

Be precious cu western style



Imbrcamintea western o cunoastem cu totii din filmele cu cowboys. Colonizarea Americii a fost un eveniment cu un puternic impact in istorie, asa incat a fascinat dintotdeauna, facand obiectul a nenumarate filme si documentare. Cowboys si cowgirls, cirezi nenumarate, ferme mici sau vaste, imagini care ne-au devenit atat de familiare desi vin de la distante atat de mari... Ce au in comun personajele tipic americane? In primul rand un anumit mod de a se imbraca. Stilul western isi are radacinile in secolul XIX si nu a disparut nici un moment din moda, ba chiar s-a cizelat, pastrand esenta costumelor primilor colonisti: fuste lungi, pantalonii evazati pentru calarie, cizme ciocate, bluze cu bentita pe gat, palarii cu boruri intoarse, esarfa in jurul gatului, vesta de piele.
Look-ul western a capatat accente mai sofisticate odata cu folosirea denim-ului si a dantelei, a catifelei, a fustelor cu volane, a broderiilor, a bijuteriilor cu personalitate. Pana si clasicele cowboy boots au imprumutat tocuri si culori intense, mai potrivite unei plimbari sau unui dans decat tarcului de vite. Americanii au continuat traditia purtarii acestor haine, dovedind in fond atasament fata de propria istorie si mandria de a apartine unei comunitati puternice.
Daca ar fi sa imi aleg o tinuta preferata, as zice ca genul western este in topul meu personal deoarece imi plac mult fustele lungi, camasile pe corp si aparenta de femeie delicata si puternica in acelasi timp. Trebuie sa mentionez ca unele dintre vedetele americane, fie ca sunt actori sau cantareti de country, au promovat si dus mai departe trendul western, purtand tinute extrem de inspirate si pline de stralucire. Mie imi place mult de tot Shania Twain, nu numai muzica ei, dar si modul cum se imbraca, cred ca nimeni nu reuseste mai bine sa abordeze cu gratie hainele western, mai ales fustele asimetrice si cizmele de cowboy. Am cautat sa va arat cateva poze deosebite, dar am adaugat la accesorii, asa cum am mai procedat, deoarece ma distreaza, si bijuteriile potrivite, alese de data aceasta de pe beprecious.ro, dintre bijuteriile din argint cu pietre pretioase si semipretioase . 
Ati putea crede ca o bijuterie cu pietre pretioase nu prea se incadreaza in aspectul western, dar veti vedea ca produsele BePrecious sunt extrem de versatile, iar alegerea corecta a combinatiei de piese vestimentare poate conduce la un look rafinat. 

 Cerceii cu trei topaze albastre rotunde si unul alb, triunghiular, completeaza tinuta spectaculoasa formata din pantaloni super-evazati din denim albastru inchis si o bluza roz decupata, foarte sexy.




 Cercei din argint placat cu rodiu si 40 de rubine, precum si un inel cu 53 de rubine intr-o frumoasa nuanta de roz pentru o tinuta cu fusta asimetrica roz, cowboy boots, camasa alba stransa pe corp si palarie cu boruri intoarse.


 Un sirag de topaze albe se potriveste perfect la un top cu strasuri in forma de vesta si palarie de cowboy argintie.
Daca ar fi sa compun o tinuta stil western, mi-ar placea o fusta asimetrica patchwork si botine extravagante la care as asorta o bratara cu agate rosii si negre multifatetate sau o fusta boho cu cizme albastre brodate si un colier cu turcoaz si agate.




Oricum, pe site gasiti bijuterii pentru orice tinuta, puteti sa dati frau liber imaginatiei...
In incheiere va dau un pont: nu cumparati de aiurea! Atunci când intrati intr-un magazin online de bijuterii, verificati acreditãrile. Iar beprecious.ro are destule: sigla “magazin de incredere” , autorizatia ANPC pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase, marca BNR pentru argintul 925. In plus, magazinul ofera certificat de garantie care atesta calitatea materialului, carataj pentru o parte din pietre, ambalaj si transport gratuit pentru obiectele achizitionate.

6 comentarii:

  1. Multumim pentru pont, si pentru tinute. Arata foarte bine, dar parca nu m-as vedea imbracata asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu fuste in genul acesta port deja, cu cizmele e mai greu!

      Ștergere
  2. imi plac blugii largi, ghetele si palariile! si camasile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blugii sunt teribili, dar vorbim de Shania Twain, trebuia sa arate intr-un fel!

      Ștergere
  3. Imi si suna in minte Cotton Eye Joe :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vremuri! Aceia erau mai...populari ca sa zic asa, adaugam o bijuterie cu staif si ne ridicam la alt nivel.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.