Translate

miercuri, 4 iunie 2014

Despre un ten fericit...



Dacã sunteţi din categoria celor care nu au avut niciodatã probleme cu tenul, vã puteţi considera o persoanã extrem de norocoasã. Dar, din experienţã, vã pot spune cã astfel de persoane nici nu realizeazã ce avantaj formidabil au. Nu te-ai strãduit niciodatã sã-ţi ameliorezi cearcãnele, petele, punctele negre, ridurile, uscãciunea, deshidratarea, excesul de sebum, inflamaţiile sau alte inconveniente ale tenului? Aflã cã faci parte dintre cazurile extraordinare, rarisime. Bine, existã şi cazul în care s-ar putea sã fii genul care sã nu dea prea mare atenţie felului în care se prezintã pielea, dar mã îndoiesc sincer, mai ales dacã eşti femeie. 

De cele mai multe ori însã ne luptãm cu tenul nostru nu numai din motive estetice, dar şi din cauza felului în care ne face sã ne simţim. Bunãstarea tenului se reflectã în starea noastrã psihicã, în dispoziţia de zi cu zi. Un coş apãrut în locul şi în momentul nepotrivit ne poate demola încrederea în noi, deşi suntem conştienţi cã ceva atât de neînsemnat n-ar trebui sã ne afecteze atât de tare. Trãim într-o societate în care aspectul conteazã şi suntem obligaţi sã ne conformãm tendinţei generale. Mai mult, trãim într-o lume agresivã în care existã mulţi factori ce ne pot afecta pielea. O zi în care dormi prost, mãnânci prost, respiri un aer poluat, eşti stresat, obosit, cu moralul la pãmânt, se va reflecta puternic în starea de sãnãtate a tenului tãu. Dacã la toate acestea adaugi şi folosirea unor produse de îngrijire alese în fugã, fãrã discernãmânt (doar pentru cã sunt la ofertã!), complet nepotrivite problemelor tenului tãu sau pline de ingrediente chimice nocive, nu faci decât sã grãbeşti degradarea şi îmbãtrânirea pielii. Mai devreme sau mai târziu vei sta în faţa oglinzii şi te vei întreba cum ai ajuns în aceastã stare. Si probabil va fi tardiv sã mai corectezi ceva.
Dacã nu-ţi este indiferent cum vei traversa aceastã varã, dacã te pasioneazã produsele cu factor de protectie dedicate anotimpului cald, dacã iubeşti tradiţia din spatele unui brand şi ingredientele naturale şi de calitate, poţi încerca noua gamã Apidermin Lejer de la Complex Apicol Veceslav Harnaj. Lapte demachiant lejer, loţiune tonica hidratantã, crema lejerã regenerantã de noapte, crema lejerã hidratantã de zi, toate se bazeazã pe principiile clasice ale Apiderminului pe care îl cunoşteau mamele şi bunicile noastre. Ca orice nume cu tradiţie şi Apiderminul s-a perfecţionat în timp, s-a diversificat, a ajuns sã se adreseze diferitelor probleme ale pielii. Eu voi testa aceastã gamã deoarece, spre marele meu noroc, este destinatã tenului normal, gras sau cu tendinţe de îngrãşare. 
Poate voi descoperi astfel combinaţia potrivitã pentru a-mi face tenul fericit! L-am vazut rareori "calm" si relaxat, multumit de tratatia pe care i-o ofer. Si credeti-ma ca ma straduiesc!            

4 comentarii:

  1. Vad ca testezi produse bine " testate " pe vremuri.Bune,eficiente,accesibile ca pret,dar care au fost uitate de noi datorita invaziei straine.Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, inainte era una dintre cremele pe care le foloseam zilnic, intre timp mi-au luat fata alte produse, dar uite ca Apiderminul nu se lasa si se adapteaza pietii si vremurilor.

      Ștergere
  2. noi il testam ca sa scapam de iritatia de scutec :(...........

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.