Translate

duminică, 20 noiembrie 2016

Dorinte parfumate

Mai degraba necesitati. Asta pentru ca, indiferent ce parfumel posed, il torn pe mine cu nemiluita. Dap, am prostul obicei de a consuma apele de toaleta, parfumurile, deodorantele intr-un ritm infiorator. Noroc ca nu sunt pretentioasa si nu arunc banii pe de-alea scumpe, ca atunci ar fi fost o mare problema financiara.
Asta nu ma impiedica sa aspir la parfumul ideal. Si asa se face ca, fiind eu de mult timp abonata la newsletter-ul celebrei firme americanesti Elizabeth Arden, si visand eu de si mai mult timp macar la o apa de toaleta a acesteia, am prins o ocazie fulminanta de reduceri substantiale si pac!, am comandat ceva...Stati linistiti, ca nu din America, ci de pe la noi, ca se gaseste prin magazinele virtuale.
Poate va intrebati de unde alegerea cu Elizabeth Arden. Pai, una la mana ca apele de toaleta sunt mai ieftine, in ambalaj de 100 ml si, cel mai important, imi place descrierea notelor. Cu alte cuvinte, imi plac combinatiile de esente, mi se par extrem de romantice, chestie care imi permite sa visez. Si cum gama Sunflowers pare sa adune in special mirosurile florale si fructate, de unde si numele colectiei, m-am lipit (ca marca de scrisoare) de apa de toaleta Summer Bloom lansata prin 2014, care costa in acest moment 43 lei pe elefant.ro.

Notele de varf sunt para, iedera, nufar, la mijloc avem hortensie, violeta, iasomie, iar la baza raman cedru, mosc si vanilie. Acuma, nu sunt eu vreo specialista in parfumuri, dar mi s-a parut ca cel mai bine se simte para la inceput, dupa care hortensia pare sa predomine. In orice caz, experienta olfactiva este extrem de placuta, nu este un miros prea dulce, iar dupa ce dispar primele note ramane un parfum cu stil, destul de elegant, care mie mi-aminteste de toamna, nu de vara. Atat cat ramane... Asta deoarece, fiind o apa de toaleta, se duce intensitatea mirosului mai repede. Chestia asta nu ma incanta, dar este totusi doar o apa de toaleta. Care va disparea urgent din palmaresul meu deoarece prevad ca o voi consuma in acelasi stil hei-rupist cu care sunt obisnuita. Nu o voi recumpara din cauza persistentei relativ slabe, dar daca prind alte reduceri, voi incerca si o apa de parfum Elizabeth Arden. 
Lucrurile par sa stea ceva ma bine cu produsele oferite de Q Cosmetics Sibiu, pe site-ul parfumuri-celebre.eu, prin colectia Famous Luxury Perfumes de provenienta germana. De la magazinul in cauza am avut placerea sa castig un premiu pe Facebook, intr-o tragere la sorti, asa ca am intrat in posesia apei de parfum Pure, a unui pulverizator de poseta si a unui set de mostre.


Apa de parfum este in ambalaj de 100 ml si este descrisa ca avand la varf trandafir, orhidee si mandarina, la mijloc violeta, pruna si mura, iar la baza iedera, mosc si lemn. Eu am simtit mandarina cu accent usor de roze, sau chiar invers in functie de dispozitie, ceva din mure si ceva mai lemnos la final, dar cu o tenta generala dulceaga. Mi-a placut. A doua zi inca mirosea bluza, discret, dar mirosea.  Dintre mostre am incercat Grace si Desire. Cu Desire a fost un circ, am scapat mostra din mana in timp ce parfumam cu spor pardesiul, s-a dus pe tot gulerul si pe poseta. Rezultatul este ca duhnesc de o luna ca o drogherie ambulanta. Cel putin acum sunt satisfacuta! In mod sigur am sucit cateva nasuri prin troleu.
Parfumelele de poseta se pot reincarca de la sticla, aveti o exemplificare pe site, al meu este argintiu, dar voi puteti opta si pentru alte culori.
Parfumurile full-size costa 156 de lei de fel, dar puteti sa le luati cu 63 de lei astazi, in oferta de Black Friday. La prima comanda pe site primiti si un set de testere.


2 comentarii:

  1. Cred ca orice femeie descopera un mic univers in fiecare parfum pe care il doreste .Eu ador parfumurile tari ,dau un strop ici ,unul colo si gata .Am comandat Desire cu ceva timp in urma ,astept sa vina comanda .

    RăspundețiȘtergere
  2. Bune informații, mulțumesc! Eu folosesc în mod obișnuit apa de parfum Charles, pe care o găsesc la e-mag. La zile mari, Chanel No. 5! ☺

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.