Translate

vineri, 10 martie 2017

Puterea extraordinară a subconștientului tău /Dale CarnegiePuterea extraordinară a subconștientului tău” scrisă de Joseph Murphy este una dintre cele mai iubite cărți practice, un ghid  inspirațional al tuturor timpurilor care arată modul în care înlocuirea tiparelor de gândire poate produce îmbunătățiri și schimbări impresionante în viață. Joseph Murphy dezvăluie practic, tehnici și studii de caz ușor de înțeles din lumea reală, precum și marea influență a minții subconștiente cu privire la toate aspectele existenței banilor, la relații, locul de muncă, la fericire și modul în care aceste tehnici se pot aplica direct pentru a atinge scopurile noastre.
”Puterea extraordinară a subconștientului tău” a activat forța nevăzută din interiorul a milioane de cititori. Prima jumătate a cărții explică modul în care funcționează subconștientul. A doua jumătate explică rolul și puterea subconștientului de a face schimbări în viața, în multe aspecte cum ar fi căsătoria, relațiile umane, sentimentele, frica, iertarea, somnul sau "tinerețea veșnică".


Prin înțelegerea modului în care funcționează mintea subconștientă putem afla cum visurile devin realitate. Dr. Joseph Murphy a petrecut o bună parte a vieții sale studiind religiile orientale și a fost un erudit al I Ching, cartea chineză de divinație. I Ching este un text influent, citit în întreaga lume, oferind inspirație pentru religie, psihanaliză, afaceri, literatură și artă. Inițial un manual de divinație, în cele din urmă a avut un rol major în înțelegerea occidentală a gândirii din Orient. Joseph Murphy a stat mulți ani în India și a fost membru în Andhra Research, la Universitatea din India.

Joseph Murphy a condus, de asemenea, timp de 28 de ani, filiala din Los Angeles a Bisericii Științei Divine, o biserică din Noua Gândire, care promovează o spiritualitate practică, fără de credințe religioase și dogmă. El credea că avea multe secrete de dezvãluit cu privire la subconștient, secrete care au existat dincolo de timp și de cultură. Mulți oameni spun că viața lor nu a mai fost aceeaşi după ce au citit această carte. Subconștientul este puternic și ceea ce primești de la Murphy este mesajul că, dacă nu încercați să înțelegeți mintea non-rațională, dorințele și planurile raționale vor fi sabotate pentru totdeauna. (Tom Butler-Bowdon - http://citywire.co.uk)

Dale Breckenridge Carnegey a fost un scriitor american (24 noiembrie 1888 –1 noiembrie 1955) care a scris cărți de renume legate de dezvoltarea personală, auto-perfecționare și cursuri practice pentru oamenii de afaceri în vânzări, training corporatist, vorbitul în public și îmbunătățirea competențelor interpersonale. Una dintre cele mai inspirate strategii de marketing pe care le-a aplicat a fost cea de a-și schimba numele de familie din ”Carnegey” în Carnegie, într-un moment când Andrew Carnegie era un nume venerat și recunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați industriași ai vremii și în același timp un bun filantrop. Dale Carnegie a închiriat de multe ori Carnegie Hall, fondat de Andrew Carnegie, pentru conferințele sale. A scris cea mai vanduta carte motivationala de trei sferturi de secol incoace si anume "Secretele succesului". Sfaturile acestui autor te ghideaza intr-o societate in care convenientele sunt puternice, iar oamenii care stiu sa se faca placuti sunt cei care obtin totul.

Citind astfel de carti putem înțelege că mintea subconștientă este un mecanism fotografic prin care eliminăm emoția și lupta pentru schimbarea vieții, pentru că este pur și simplu o chestiune de înlocuire a imaginilor mentale existente, cu altele noi. In acest fel vom începe să vedem ușurința cu care se poate schimba orice în viața noastră, deoarece ceea ce credem determinã ceea ce suntem.

3 comentarii:

 1. Foarte interesanta cartea si in general acest subiect. Desi aspectele practice sunt cam greu de realizat, pana la urma trebuie doar vointa si credinta ca putem!
  Un weekend placut si inspirat sa ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. in ultimul timp mi-am dat seama ca sunt o groaza de oameni care citesc astfel de carti, este fascinant sa descoperi aspecte la care nu te-ai fi gandit ca te pot ajuta in viata.

   Ștergere
 2. multumim de recenzie, cred ca este o carte fascinanta!

  RăspundețiȘtergere

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.