Translate

miercuri, 10 mai 2017

A mai trecut un SuperBlog...

Dar stati linistiti ca vine altul. In toamna! Daca nu cunoasteti despre ce este vorba in propozitie, citez din prezentarea organizatorilor:
"Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 14 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2300 de participanți și s-au scris peste 28.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu"


 Si cum fiecare editie este un prilej de emotii intense si framantari virtuale, redau aici si o parte din comunicatul de presa prezentat cu ocazia incheierii Spring SuperBlog 2017, cu mentiunea ca seriozitatea organizatorilor si atmosfera deosebita, precum si modul aparte de derulare reprezinta constante in lunga existenta a acestui eveniment online. A doua mentiune este aceea ca locul I a revenit unei prahovence, motiv de impaunare pentru mine, numele ei il regasiti in textul comunicatului. Oricum, toti finalistii merita aprecierea si sunt sigura ca majoritatea vor reveni pe meterezele urmatoarei editii.
    La începutul primăverii, a paisprezecea ediţie a competiţiei de creativitate SuperBlog lansa blogurilor în limba română provocarea de a ieși din hibernare. S-au aliniat astfel la start 151 de bloggeri din toată țara și din diaspora, hotărâți să-și demonstreze creativitatea şi abilităţile de comunicatori online. În perioada 1 martie – 20 aprilie a.c., concurenții au parcurs 18 probe, pe teme dintre cele mai diverse, propuse chiar de sponsorii și partenerii Spring SuperBlog 2017: FMCG, bijuterii, servicii financiar-bancare, turistice, soluții pentru afaceri, proiectare rezidențială, evaluare energetică, filme, cursuri de engleză, traduceri etc.
      Pe lângă cerințele complexe ale probelor, concurenţii au avut de respectat termene strânse, juriul având apoi dificila sarcină de a evalua toate articolele și de a stabili câștigătorii. Astfel, au fost înregistrate în competiție 1629 de articole şi s-au acordat premii în valoare totală de peste 25.000 lei.
       După o competiție plină de adrenalină, cu 18 probe de creativitate, pe podiumul competiției s-au clasat Oana Grozavu din Târgoviște, ocupanta locului III cu blogul visatorprinlume.ro, bucureșteanul Marius Mandache cu mandachisme.com, pe locul II, și prahoveanca Raluca Ilie - CuVantul...pribeag (raluca03.wordpress.com), câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2017 și a premiului de 2000 lei cash.
       “SuperBlog a fost pentru mine ca o avalanşă de emoţii în vâltoarea căreia cea mai grea luptă am dus-o cu mine. M-am înarmat cu răbdare şi determinare, m-am transpus în diverse situaţii, am împletit din gânduri idei, le-am şlefuit şi le-am aşezat apoi în vitrina blogului, aşteptând cuminţică răsplata care, se pare, nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Câştigarea competiţiei mi-a adus o bucurie tristă! Da! Acest oximoron exprimă cel mai bine stările care mă încearcă. Bucuria ieşirii victorioase din avalanşa emoţiilor şi tristeţea gândului că-i voi duce dorul! Mulţumesc organizatorilor nu pentru şansa de a avea, ci mai ales pentru cea de a deveni… mai perseverentă, mai creativă, mai sigură pe mine”, a declarat bloggerița Raluca Ilie, care, după câștigarea locului I, devine, conform tradiției, partener în edițiile viitoare SuperBlog.
         Pe lângă recompensele câștigate pe parcursul competiției, la probele la care au obținut cele mai mari punctaje, cei 69 de superbloggeri care au scris la toate probele competiției au primit la final diplome și premii suplimentare (cash și în produse), în funcție de locul ocupat în clasament. 
         Întâlnirea de pe litoral a fost, pentru participanți, deopotrivă prilej de socializare și noi conexiuni, dar și de a cunoaște mai bine atât blogosfera, cât și istoria și cultura locală. Sâmbătă, 6 mai a.c., grupul superbloggerilor a explorat centrul istoric al Constanței, având-o drept ghid turistic pe Diana Slav, organizatoarea proiectului Constanta Walking Tour, iar distracția la petrecere a fost întreținută de DJ Michael (nuntadj.ro) și Quick Photo Booth Constanța.
         Competiția Spring SuperBlog 2017 a fost sponsorizată de: AIA Proiect, AVBS Credit, Certificat-rapid.ro, Delaco, Engleza pentru toți, Farmec, Francize.ro, Hotelul Aurora din Mamaia, InterComFilm, La Fântâna, Momondo, Splend'or, Swiss Solutions, Telecredit.ro, Vacanțe Speciale și Wu Xing. 

Nota: Daca doriti sa vedeti clasamentul final, il puteti studia AICI.

3 comentarii:

 1. Felicitari castigatorilor si castigatoarelor ;felicitari tuturor participantilor pentru simplu fapt ca fac cu drag un lucru atat de minunat care nu este usor :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumos mai scrie fata asta. Ma bucur ca a castigat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E o draguta Raluca, si talentata pe deasupra, merita trofeul.

   Ștergere

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.