Translate

sâmbătă, 24 martie 2018

Non dolor-solutia ayurvedica

Este solutia impotriva durerii oferita de magazinul online ayurmed.ro, un produs bazat pe o combinatie din 7 plante. Non Dolor este un unguent, asadar, in afara de extractele din plante, contine si vaselina pe post de excipient.
Vorbim despre atenuarea durerilor articulare, a crampelor musculare sau a disconfortului provocat de diverse contuzii, intamplari care ne pot afecta oricand pe parcursul vietii noastre. Eu marturisesc ca am de-a face mai des cu crampele musculare, asa-numitii carcei, nu din cauza efortului fizic exagerat, ci in perioadele cand nivelul calcemiei se cam duce de-a dura. Nu este nicio placere sa te trezesti noaptea cu un nod dureros pe pulpa sau in talpa, asa ca orice solutie este binevenita.


Unguentul Non Dolor este usor revulsiv, asa cum avertizeaza si prezentarea de pe site. Mai exact, asta inseamna ca poate inrosi pielea datorita efectului de atragere a sangelui, un mod clasic de a reduce inflamatia  sau congestia unui organ. Nu, nu ustura propriu-zis, aveti mai degraba o senzatie de racorire si de relaxare din cauza plantelor din compozitie. Asta nu inseamna ca il puteti aplica pe o piele cu probleme cum ar fi iritatiile, ranile deschise sau alte boli specifice, atentie la acest aspect! Si atentie sa nu va frecati la ochi cu degetele pline de unguent ca bine n-o sa va fie!

Cele 7 plante minune din compozitie sunt: menta, salcia de Himalaya, pinul, eucaliptul albastru, arborele de camfor, ajwainul si arborele de ceai. Este vorba despre extracte din frunze si seminte ale acestor plante, iar in cazul pinului extractul este din rasina.  Pun pariu ca nu stiati ca extractul din rasina este un bun adjuvant in tratarea afectiunilor cum sunt sciatica, lumbago, artrita, reumatism, dar este si un drenor al limfei. Restul extractelor au in principal efecte antiinflamatoare si analgezice, de stimulare a circulatiei sangvine, dar pot fi si antibacteriene sau antifungice.

Produsul are un puternic miros de plante, ceea ce este de la sine inteles, ganditi-va numai la camfor si eucalipt, dar nu este neplacut si persista usor pe piele. Se prezinta ca un gel opalescent care intra destul de repede in piele prin masaj, asa ca il puteti aplica si cu putin timp inainte de a va imbraca sa iesiti din casa, daca este chiar atat de presant sa faceti acest lucru.
Eu v-as sfatui insa, pentru obtinerea unor rezultate rapide, sa procedati in stilul bunicilor nostri, adica sa il masati constiincios pe locul dureros, apoi sa va legati cu o folie de plastic si cu ceva textil, poate fi un bandaj elastic, o glezniera/genunchiera, ca sa incalziti zona suferinda si sa favorizati absorbtia si actiunea unguentului. Sau varati-va pur si simplu intr-o patura calduroasa.
Puteti utiliza Non Dolor de 2-3 ori pe zi si chiar de la varste mai fragede, fiind permis si copiilor mai mari de 6 ani. Acest lucru este bun deoarece cei mici se vaita uneori din cauza loviturilor sau intinderilor musculare suferite la joaca. Eu i-am descoperit si o alta valenta, l-am mirosit cand ma durea capul si ma suparau sinusurile si vreau sa spun ca are darul sa desfunde imediat nasul.

Puteti gasi unguentul ambalat la tuburi de 30 ml, fiind redus in acest moment la 7,90 lei (costa 11 lei pret intreg). Cantitatea unui tub poate parea mica, dar nu se folosesc cantitati mari la o aplicare, nu este genul de produs care necesita masaj intens, profund pentru a intra in piele. Este suficienta o cantitate mica care se maseaza usor. Nu are efecte adverse, asa ca merita sa-l incercati!

3 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.