Translate

sâmbătă, 25 mai 2019

Trei dintre cele mai des intalnite intrebuintari ale unui dulap metalic, pe care nu le cunosteai!


Un dulap metalic este adesea intrebuintat la clasificarea, sortarea sau arhivarea documentelor, motiv pentru care acesta este aproape nelipsit din orice companie.

Indiferent daca este vorba de departamentul de contabilitate de la sediul central sau departamentele mai putin importante de la sediile secundare ale unei companii, aceste piese de mobilier se dovedesc a fi foarte utile in orice spatiu, atat cel comercial, cat si cel industrial.

Trebuie sa stii ca un dulap metalic are in primul rand scopul de a ajuta la organizarea si arhivarea dosarelor sau a bibliorafturilor, iar, atunci cand este configurat corespunzator, faciliteaza accesul la continutul acestuia in cazul unor nevoi urgente.In general, un dulap metalic permite montarea de polite suplimentare, construite din otel durabil, ceea ce le face sa fie rezistente la o greutate mare.

Cu toate acestea, un dulap metalic are si alte intrebuintari, de care te poti folosi si tu in functie de nevoile si specificul companiei tale. Asadar, aceasta piesa de mobilier este intalnita intr-o gama diversificata, care cuprinde modele de dimensiuni diferite, mai mari sau mai mici, gri sau colorate, cu unul sau pana la zece rafturi, cu usi glisante, batante sau pliabile etc.


Iata trei dintre cele mai des intalnite intrebuintari ale unui dulap metalic, pe care nu le cunosteai:

Depozitarea bunurilor de valoare. Spre surprinderea multora, dulapurile metalice pot adesea fi utilizate pentru depozitarea lucrurilor personale ale clientilor, atunci cand sunt folosite in marile magazine sau sali de sport.

Adesea, aceste piese de mobilier sunt special proiectate pentru depozitarea valorilor in siguranta. Un model de dulap metalic de tip vestiar poate fi complex, chiar si cu pana la 30 de compartimente. Totodata, in functie de model, acesta poate contine un seif pentru depozitarea obiectelor de valoare mare sau a documentelor importante pentru compania ta.

Stocarea diverselor echipamente sau scule. Pentru ca una dintre caracteristicile cele mai importante este structura de rezistenta, un dulap metalic poate fi deosebit de practic pentru domenii in care activitatea angajatilor se desfasoara in hale industriale, fabrici sau pentru alte activitati care implica utilizarea sculelor sau diverse alte echipamente specifice.

In aceste situatii, este recomandat sa alegi dulapuri metalice care sunt dotate cu sertare si care dispun de usi intarite si incuietori de siguranta, pentru a nu facilita accesul persoanelor neautorizate la continutul acestora.

Organizare si depozitare. Printre alte utilizari frecvente ale unui dulap metalic se numara aceea de depozitare a substantelor periculoase sau toxice, situatie in care se recomanda apelarea la dulapuri tratate prin vopsea cu capacitate ignifuga si termorezistenta, in cazul expunerii prelungite la conditii meteo deosebite.

De asemenea, exista tipuri de dulapuri metalice special concepute pentru utilizarea specifica in cadrul institutiilor sanitare, pentru o depozitare facila si la vedere a medicamentelor sau a instrumentelor medicale.

Acele companii care nu dispun de un spatiu destinat exclusiv obiectelor de curatenie pot achizitiona un dulap metalic cu un design aparte, ce permite depozitarea unui mop cu coada lunga si a galetii utilizate pentru clatirea acestuia. Totodata, acestea sunt proiectate pentru a putea fi utilizate la depozitarea substantelor de curatenie, care pot avea efect coroziv in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.