Translate

vineri, 5 octombrie 2012

Maimuţa goală şi silicoanele




AVERTISMENT: Acest post nu este recomandat copiilor şi adolescenţilor până la 18 ani deoarece conţine cuvinte şi expresii sexuale explicite deşi motivate din punct de vedere ştiinţific. In această categorie de vârstă sunt incluşi şi bărbaţii de până la 30 de ani, ştiut fiind că sexul tare « copilăreşte » ceva mai mult (hi, hi, aceasta a fost o răutate gratuită, dar nu m-am putut abţine !!!).

Tot văzând la televizor sau citind pe net şi în reviste numai ştiri despre cât de siliconată este x sau y sau despre cât de naturală este sau ce decolteuri mai poartă mimozele plus pozele adiacente (şi indecente) din care se revarsă spre public o « mare » de Big Boobs, am avut aşa o revelaţie şi mi-am amintit o carte pe care am citit-o imediat după revoluţie. Cartea se numeşte « Maimuţa goală » şi a fost scrisă toooocmai, hăt, în anul 1967 de Desmond Morris, un cercetător englez în domeniul comportamentului animal, inclusiv uman că şi noi tot în categoria animale suntem...încă. 



Domnul Morris a avut curajul să prezinte în cartea sa o teorie absolut revoluţionară despre evoluţia omului, revoluţia sexuală din cursul evoluţiei şi cum s-au influenţat reciproc cele două caracteristici ale speciei umane. Bănuiesc că teoria a supărat tare vreo câteva religii, mie personal mi se pare extraordinară şi foarte bine fundamentată, dovadă stă faptul că a fost acceptată de lumea ştiinţifică ca ceva serios de luat în discuţie. Atunci când am citit cartea am avut senzaţia că mi s-au deschis larg ochii şi, dintr-o dată, o grămadă de lucruri au devenit explicabile. Astăzi, recitind-o, am încă o dată această senzaţie deoarece mai luminează şi alte cotloane ale minţii umane.
Să trec la subiect. Toată lumea ştie că ne tragem din maimuţe, lucru jenant pentru unii, dar de neevitat pentru majoritatea. Cu toţii am văzut imagini cu primate. De obicei rudele noastre circulă în patru labe şi expun publicului larg un dos caraghios, cam lipsit de păr. Acest lucru penibil nu se datorează faptului că maimuţele stau în fund şi părul se roade, ci necesităţii de a semnaliza apariţia perioadei fertile la femele, atunci când acest fapt semnificativ are loc. Fundurile de maimuţă şi organele genitale expuse se colorează, uneori chiar strident, şi zona se umflă pentru atragerea partenerilor masculi. Ei bine atunci când strămoşii noştri primitivi s-au hotărât să se ridice în picioare, renunţând din tainice motive la mersul patruped, s-a petrecut un lucru problematic pentru specie dacă stăm să judecăm la rece. Intreaga zonă posterioară de semnalizare s-a lăsat între picioare şi ce era mai important, organele genitale au fost ascunse privirii tovarăşilor de turmă. BIIIIG PROBLEM ! Dacă ţinem cont că specia umană era să fie exterminată de câteva ori în decursul evoluţiei de diverşi factori şi că au fost momente când erau doar câteva zeci de oameni raspândiţi care încotro, vă daţi seama că o asemenea schimbare în fiziologia organismului trebuia urgent compensată prin ceva. Mama Natură a găsit soluţia foarte repede că altfel nu mai ajungeam azi la 6,5 miliarde. Deoarece prin ridicarea la verticală femeile şi-au expus pieptul cu sâni- care sâni la maimuţe sunt moartea pasiunii nu altceva, ţuguiaţi şi fără sex-appeal deoarece nu servesc decât la alăptare- aceşti sâni au început să capete proporţii şi rotunjimi, preluând astfel forma feselor ce fuseseră asuprite şi ascunse parţial. In plus oamenii stau faţă în faţă deoarece socializează intens (nu vă hliziţi că numai la prostii vă gândiţi) aşa că toată semnalizarea sexuală trebuia să se desfăşoare pe această parte a corpului. Rămânea problema organelor genitale pitite di tăt, cum ar zice moldoveanul cu ştiinţă de carte. Si aici s-a găsit soluţia. Rolul labiilor feminine iniţial expuse a fost preluat de buze (alea de la gură !) care s-au întors spre exterior şi s-au înroşit, spre deosebire de primate care au buzele ca şi inexistente, le răsucesc spre exterior numai când le ţuguiază înadins şi vor să comunice ceva. 
So, imaginea obţinută de Mama Natură în urma acestor modificări majore a fost o parte superioară a trunchiului femeii care arată în prezent ca două fese cu labiile între ele, adică exact ca şi partea posterioară în zilele de mers în patru labe. Iar vă hliziţi, mai ales bărbaţii, staţi că n-am terminat...
Tot din zilele când eram pe cale de dispariţie ne vine şi o altă caracteristică şi anume dorinţa permanentă de împerechere. Din păcate Mama Natură nu a prevăzut şi un buton « off » la chestia asta, probabil că nu şi-a imaginat că vom răzbi atât de feroce încât vom suprapopula planeta asta amărâtă. Sau poate Mama Natură chiar a vrut să se sinucidă, mai ştii ! Oricum, suntem victimele sexualităţii noastre din vremuri de criză, iar instinctele şi subconştientul animalic deţin controlul la modul propriu. Aici vine rândul bărbaţilor. Săracii de ei, de-abia după ce am citit cartea lui Desmond Morris mi-am dat seama că ei nu au absolut nici o vină că sunt obsedaţi de sânii femeilor. De fapt subconştientul lor arhaic este atras de imaginea feselor şi a labiilor la vedere, mutate din nefericire pe aceeaşi parte a corpului cu ochii, astfel încât femeile observă şi sunt revoltate (sau nu !) de acest interes fără să realizeze că există puteri mai mari ce controlează voinţa masculilor.
In concluzie, dragele mele doamne şi domnişoare care aspiraţi să vă puneţi silicoane în buze şi sâni sau care sunteţi naturale şi vă place să purtaţi decolteuri largi şi să vă revărsaţi din haine, gândiţi-vă că atunci cand vă expuneţi sânii în public, transmiteţi de fapt următorul mesaj iar subconştientul bărbaţilor îl percepe astfel :   "Aaaahhhh...sunt fertilă..sunt gata, pot să mă înmulţesc, pot să fac pui, chiar mai mulţi deodată (ca Nicoleta Luciu care e un excelent exemplu în acest sens)...vinooo, uite ce podoabe am, mi-a crescut temperatura" etc, etc, imaginaţi-vă voi restul.
P.S. Nu vă simţiţi jigniţi ! Citiţi http://www.catavencii.ro/Mihai-radu-vs-simona-tache-_0_5754.html si bucuraţi-vă, încă n-am depăşit stadiul de animal dar muncim din greu la asta. Cu minte puţină şi muuuult silicon.

3 comentarii:

  1. Oare? Chiar asa sa fie cum zic "desteptii" lumii?
    A nu, stai linistita ca nu te trimit la biblie! Ai vazut cumva filmul "Mission to Mars"?
    http://www.imdb.com/title/tt0183523/
    Sunt tare curioasa la reactia ta!
    Iti doresc un weeken super fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrurile de care vorbeste Desmond Morris s-au petrecut cu 1 milion si mai bine de ani in urma, iar timpurile Biblice sunt mult mai recente, deci evolutionismul nu se bate cap in cap cu Biblia cum vor unii sa ne faca sa credem...ba, dimpotriva, eu cred ca se completeaza perfect. Dar voi urmari filmul de care spui, numele imi suna cunoscut.

      Ștergere
  2. Un articol foarte interesant ! Felicitari.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.