Translate

duminică, 27 ianuarie 2013

Din perlele copilului

Inaugurez astazi o noua rubrica numita cum vedeti in titlu si asta deoarece nebunaticul meu tocmai mi-a servit una si ar fi pacat sa se piarda...ca am auzit atatea si am fost atat de fraiera incat sa nu le notez. Deci...Stau si scriu la calculator iar domnul meu isi face de lucru in sufragerie. Deodata apare langa mine cu un balon pe care il umflase si ma roaga sa i-l leg. Dupa alte doua minute se prezinta cu alt balon si cu aceeasi doleanta.
Dupa alte doua minute vine mandru pe culoar cu patru umflaturi sub tricou, cred ca va dati seama ce reprezentau . " Vezi, am patru tate!", zice el foarte falos (nu va scandalizati ca multe mi-au auzit mie urechile de vreun an incoace). " Mai lasa-ma cu prostiile tale" il reped eu suparata..." Esti invidioasa ca eu am patru si tu n-ai decat doua", mi-o serveste si o ia la fuga ca sa nu incaseze vreo castana...
De notat ca repeta cu o placere sadica toate expresiile despre care noi spunem ca sunt urate, chiar cu riscul de a fi pedepsit. Ca sa nu mai zic ca, la fel ca in exemplul de mai sus, foloseste versiunea de mahala a cuvintelor, intelegeti voi despre ce vorbesc!

Si pentru ca tot vorbiram de "atributele" fizice ale sexului feminin, sa stiti ca fetele sunt mult avantajate de ceea ce puteti cumpara pentru ele. Gasiti haine pentru fete mult mai colorate si mai diversificate pe piata si online. La fel si pentru copiii micuti, hainutele de botez nu mai sunt o bataie de cap ca inainte, aveti de unde cumpara ieftin si de calitate.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.