Translate

duminică, 3 martie 2013

Jurnal de weekend

Vine 8 Martie asa ca am lucrat pe branci. Bineinteles ca intre 8 Martie si munca mea nu exista nici o legatura, dat fiind ca sticlaria pe care o fac e mai mult pentru terapia mea personala decat pentru comercializare. Exprimarea e la deruta. C'est la vie! Daca ofer gratis ceea ce fac, se ingramadeste toata lumea. Cum deschid gura sa cer o suma penibil de mica, se face un gol intre admiratori...Dar sa terminam cu vaicareala!
Zilele acestea au fost dedicate stanjeneilor. Am avut doua servetele, unul cu aceste flori superbe, iar celalalt cu toporasi. Servetelul cu stanjenei a fost cam decolorat, dar i-am gasit o utilizare. Mie imi plac stanjeneii grozav, pacat ca nu sunt flori de glastra, ii vezi numai in gradini si sunt destul de rari. Acum vreo doua saptamani, al meu sot a vazut in holul unei firme un ghiveci de sticla, destul de masiv, folosit pe post de cos de gunoi. M-a sunat repede la telefon si m-a intrebat daca l-as vrea. Bineinteles ca m-am entuziasmat, nu vazusem in viata mea un ghiveci de sticla. Chiar l-am intrebat prosteste daca nu il confunda cu unul de plastic. A mormait ceva de genul ca nu e atat de fraier. S-a rugat de oamenii de la firma, aia or fi zis ca nu e zdravan la cap, dar i l-au dat. Cand am ajuns acasa am vazut de ce il obtinuse atat de usor. Avea o crapatura zdravana de la jumatate in jos. Surprinzator, din cauza sticlei groase, nu pierdea nici un pic de apa. Dar am ramas uimita, ca era un ghiveci foarte mare, ca pentru un ficus sau trandafir japonez, si m-am gandit cat costase. Pentru ca o vaza nu prea inalta, de sticla chioara, sare bine peste 20 de lei. Am hotarat pe loc sa il decorez si sa-l pastrez pentru mine, poate fac o gradinita de cactusi in el.
Restul servetelului cu stanjenei a ajuns pe o sticla cu forma interesanta, mai ingusta in partea de jos, la care voi asorta si o farfurie. In weekendul viitor. Pentru relaxare am facut si doua farfurii mici, identice, cu flori si fluturi, destinate unor fetite dragute.



8 comentarii:

  1. Frumoase lucrări....și de sezon! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC, CHIAR AS VREA SA VAD FLORI PRIN GRADINI, M-AM SATURAT DE FRIG!

      Ștergere
  2. Imi plce hazul din exprimarea ta. Radeam cu hohote si sotul meu,aflat in alta camera a venit sa vada de ce rad.Credea ca ma uit la televizor...
    Si-mi place mult cum ti-a iesit vasul cu care ne-ai distrat.E super " diagrama" trasata cu galben pe langa negru.
    iti place si tie sa ornezi sticle.Le faci foarte frumos.Eu nu am lucrat pana acum cu servetel.Nu am solutii de crapare si cu ele ies lucruri mai frumoase.Si farfuria e superba..Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca inteleg prea bine ce este cu aceasta tehnica a servetelului, dar imi place mult ceea ce vad.
    Eu am niste prieteni care pastreaza intr-un colt l atelierului un acvariu imens. De cate ori trec pe la ei regret ca nu am un apartament mai mare, in care sa pot pune minunea aia. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnica e simpla, idei sa ai! Poti sa impodobesti orice si sa readuci la viata obiectele vechi, din orice material ar fi. Si mie mi-ar placea un acvariu, ce m-as mai dezlantui pe o asemenea suprafata!

      Ștergere
  4. Văd că ai fost harnică, nu te-ai lăsat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaa, stai sa ma lamuresc, ca am senzatia ca nu pricep. Tu faci minunațiile astea? wow! inteleg ca nu prea ai clienti care ar si plati :) ca moca vor titi, banuiesc. ai vreun site de promovare a produselor? cum poate cineva sa vada ce ai de vanzare si la ce preturi?
    Sunt superbe piesele! Eu ador culoarea stanjeneilor. Absolut superb! Nu am cuvinte. imi mai bag nasul sa vad ce mai ai pe aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa le vezi grupate aici http://www.facebook.com/media/set/?set=a.314144471998189.72713.100002079176051&type=3 sau o mica parte sunt aici http://www.crafty.ro/contul-meu/produse

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.