Translate

duminică, 28 decembrie 2014

Esenta...bat-o vina!

Desi toti stim la ce se refera cuvantul "esenta", in realitate nu este usor sa exprimam in cuvinte potrivite acest inteles. Eu am gasit pe DEX-ul online mai multe definitii, am ales-o pe cea de jos:

"1.Ceea ce este principalul din obiecte și din fenomene, totalitatea celor mai profunde și stabile însușiri și relații ale obiectelor și proceselor, ceea ce face ca un lucru, o ființă să fie ceea ce este, constituind natura lui. 
2. Lichid volatil care se extrage din plante sau din anumite substanțe."

De cele mai multe ori eu prefer sa vizualizez esenta unui lucru sub forma...energetica. Vad un fel de nucleu de foc, mistuitor. In cazul parfumurilor, de exemplu, este mistuitor la modul pozitiv. Odata ce te-ai obisnuit sa folosesti parfumurile, obiceiul devine dependenta si este greu sa renunti la ceva ce functioneaza ca o aromoterapie, modificandu-ti starea de spirit si modul cum percepi lumea inconjuratoare. Nu credeti ca un parfum poate merge atat de departe? Think again! Puterea esentelor ce alcatuiesc un parfum poate fi covarsitoare,  altminteri de ce credeti ca arta parfumeriei are in spate secole de istorie. Eu cred ca aici se ascunde si un pic de magie...

Ne-am obisnuit sa vedem pe piata parfumuri de import si cunoastem prea putin despre producatorii locali. El-Divino este un astfel de producator si distribuitor, cu marca inregistrata OSIM inca din anul 2005. De fapt este unul dintre putinii de acest gen, utilizeaza esente frantuzesti si ambalaje de import si respecta retetele originale de productie. Parfumurile lor sunt fabricate in conformitate cu toate cerintele standardelor si sunt testate dermatologic, rezultand astfel produse cu o calitate similara celor de pe piata internationala. Diferenta este data de pretul mai mic, parfumurile devenind astfel mai accesibile.
Daca va intereseaza informatii despre firma si produse sau daca va intereseaza sa porniti o afacere ca distribuitor, vizitati pagina lor! In aceasta perioada au si cateva concursuri in desfasurare pe retelele de socializare, dar si un concurs pentru bloggeri. 

6 comentarii:

  1. De multe ori seara ,inainte sa ma bag in pat simt nevoia sa miros un parfum.Am impresia ca ma ajuta sa dorm mai bine.E inchipuire,stiu dar imi place.Nu am auzit de aceste parfumuri ,dar o sa ma documentez.Sa ai niste zile de vis si parfumate dupa gust!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa deschid sifonierul si sa simt adiind parfumul dinspre lenjerie...Oare cum ar fi fost viata fara parfumuri?

      Ștergere
  2. :) Se spune că parfumurile au fost inventate pentru a masca feromonii! Şi mirosurile neplăcute. Cele mai clasice exemple sunt romanii şi nobilimea franceză. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, na! Specia umana nu se impaca cu mirosurile de la mama natura. Iti dai seama ce ar fi fost viata sociala fara parfumuri?

      Ștergere
  3. ma bate gandul sa ma inscriu si eu:)
    tocmai ti-am descoperit blogul si m-am abonat
    te astept si pe la mine:*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.