Translate

joi, 26 martie 2015

Alaturati-va persoanelor cu inima!

Recent am vorbit AICI despre HOSPICE Casa Sperantei, despre activitatea acestei organizatii, dedicata ingrijirii paliative in Romania, si despre Campania "2% pentru demnitate".
Din aceasta primavara, imaginea campaniei va fi Mihai Radulescu, prezentatorul Orei de Stiri de la TVR 1, care vine sa se alature colegei sale, Corina Danila, in acest demers exemplar.’’M-am alaturat din suflet unui grup de oameni cu inimi mari, care se straduiesc sa ofere un strop de “mai bine” celor care se lupta cu raul. Nu poti ramane insensibil la aceasta stradanie nobila. Putem face cu totii un efort atat de mic, pentru o cauza atat de mare – alinarea semenilor aflati in crunta suferinta. Ei au nevoie de asta. Au nevoie de noi, ceilalti…’’, spune Mihai Radulescu si cata dreptate are!

Mihai Radulescu a filmat si un spot tv produs de McCann Erickson Romania si casa de productie Studio Set, va rog sa il urmariti, este extrem de sugestiv.Si nu uitati! Cei care doresc să se implice in sustinerea activitatii HOSPICE, o pot face fara niciun cost, prin completarea formularului tip eliberat de ANAF. 2% din impozitul pe salarii sau alte venituri va fi folosit pentru ca oameni din Romania sa fie ingrijiti, sprijiniți si consiliati in lupta lor cu o boala necrutatoare.
Va invitam sa vizitati pagina de campanie si sa descarcati formularul precompletat cu datele fundatiei sau sa ii ajutati sa popularizeze aceasta campanie prin promovarea paginii http://2lasuta.hospice.ro/

Atentie! 25 mai este data limita de depunere a formularului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea, cu umor, cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.