Translate

duminică, 1 martie 2015

Spring SuperBlog 2015

Vine primavara si odata cu 1 Martie se lanseaza Spring SuperBlogul din acest an. Nu cred ca mai este nevoie de cine stie ce prezentare a competitiei, numai eu am nevoie de un "motor" nou si mai performant ca sa intru in ritm.
Mda, am avut o iarna proasta, cam fara chef de scris, sper ca SuperBlog sa fie pentru inspiratia mea ca urzicile pentru improspatarea sangelui. Ciudata comparatie, nu?
Una peste alta, voi incerca, nu garantez, doar voi incerca sa ma tin de probe si termene limita. In toamna a fost jale, ma potopise o lene fantastica, am scris din doi in doi. Ce sa mai zic, ca acum deja s-a lansat prima provocare, nu zau!, chiar trebuie sa ma mobilizez atat de repede? Speram sa mai treaca 2-3 zile...
Daca va tenteaza scrisul cu pistolul la tampla (glumesc!), va invit sa va ridicati nivelul adrenalinei inscriindu-va in Spring SuperBlog. Spor!



2 comentarii:

  1. :) Hai, prima probă e uşoară. Floare la ureche (fie vorba între noi, poate îmi sugerezi o idee, că eu cu maşinile de cusut...). Să o vedem pe următoarea, care, cică, vine pe 3. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au inceput tare, direct in probe... Mi-e lene rau sa scriu. As zice ca femeile sunt avantajate la proba asta.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.