Translate

vineri, 20 ianuarie 2017

Pantofii - mon amour



Pantofii fac parte din garderoba noastra si, as putea spune, chiar ocupa un loc important in viata noastra, deoarece folosim acest tip de incaltari cel mai mult pe parcursul anului. Primavara si toamna sunt anotimpurile in care alegem sa purtam cel mai des pantofii, insa si in restul sezoanelor, la birou sau la petreceri, tot pantofii raman la putere. De aceea este foarte important sa detinem macar cateva perechi de pantofi care se potrivesc in cat mai multe ocazii.


Totodata, nu trebuie neglijata nici culoarea acestora. Albul si negrul sunt culorile cel mai usor de asortat cu aproape orice tip de garderoba, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din dulapul vostru pantofii in aceste nuante. De asemenea, in ultimii ani au fost (si cred ca vor mai ramane ceva timp) in voga, pantofii de culoare nude, acea nuanta foarte apropiata de culoarea naturala a pielii. Ba mai mult, unii stilisti sustin ca aceasta nuanta are proprietatea de a ne subtia din punct de vedere optic gleznele si de a ne face sa parem mai inalte si mai zvelte.
Pe piata de profil si in magazinele specializate, chiar si online, se gasesc oferte foarte bogate de pantofi de dama, insa nu toate modelele sunt potrivite pentru orice silueta sau ocazie, asa ca trebuie sa acordati o atentie sporita atunci cand va cumparati pantofi, astfel incat modelul acestora sa va puna in valoare cat mai bine. 
De asemenea, atunci cand alegeti o pereche de pantofi, pe langa aspectul estetic al acestora, trebuie sa luati in calcul si un aspect mai pragmatic: cat de comozi sunt acestia. Este foarte important sa va simtiti bine atunci cand purtati pantofii preferati, mai ales cand sunteti nevoite sa stati incaltate cu pantofi timp de mai multe ore pe zi, cand trebuie sa mergeti sau sa dansati. Tocurile foarte inalte, chiar daca sunt elegante si sexy, pot sa va oboseasca picioarele, asa ca nu trebuie purtate perioade indelungate deoarece pot crea o senzatie de discomfort, uneori pot avea efecte negative asupra sanatatii noastre. Mai bine optati pentru o pereche de pantofi cu un toc de marime medie, care sa va puna in evidenta feminitatea, dar care sa nu provoace neplaceri.
Daca doriti sa va simtiti cu adevarat confortabil si in acelasi timp sa fiti si elegante, cel mai bine ar fi sa optati pentru o pereche de botine de la Answear. Modelele prezentate pe site sunt cu adevarat deosebite, iar botinele se potrivesc atat cu o tinuta casual, cat si cu una eleganta si sunt mai comode, conferind piciorului o mai buna sustinere. 

3 comentarii:

  1. Sunt superbe modelele din imagini ,mi-as fi dorit sa port un nr mai mic la incaltaminte ca sa pot purta absolut orice dar nu am cum .Intotdeauna trebuie sa caut ore intregi ..si nici cu toc nu pot purta .Am ramas la admirarea modelelor frumoase pe diverse siteuri sau la magazine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cu tocurile e o problemaa, de la o anumita varsta au inceput sa ma doara talpile, asa ca prefer intr-adevar botine si ghete, dar sa fie frumoase. La pantofii cu toc foarte inalt n-am mai indraznit sa aspir, dar imi plac teribil.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.