Translate

vineri, 24 martie 2017

Pentru mamici si baieti obraznici

Poate va intereseaza...
Pe mamiteiubeste.mami.ro gasiti din 21 martie o cutie cu surprize in genul celor de produse cosmetice, numai ca in acest caz produsele sunt prezentate exact, adica stiti pe ce dati 69 de lei, si sunt destinate ingrijirii bebelusilor si copiilor mici. Dar exista si cateva care pot fi dedicate mamicilor. Pe mine m-au atras cremele pentru piele atopica, pastele de dinti, tratamentul anticelulitic, practic, cu exceptia biberonului, cam toate mi-ar fi de folos pentru copil, chiar daca a crescut. Sunt si produse pentru baie, si sapun, si apa pentru curatare, o groaza de bunatati.
Cutiuta se numeste "MAMI te iubeste!" si contine 19 produse, dintre care unele sunt travel-size. Dar tot sunt destul de multe pentru un pret atat de rezonabil. Fiind in editie limitata, trebuie sa va grabiti. Puteti intra pe linkul de la inceput pentru a vedea continutul, marcile si cat de diverse sunt produsele.
Primiti si revista Mami, iar transportul este gratuit, adica platiti doar cei 69 de lei cat costa cutia.
Daca vreti sa fiti la curent cu celelalte aparitii, abonati-va la newsletter, eu asa am aflat de aceasta cutie.


In alta ordine de idei, daca va pasioneaza sau aveti in casa copii pasionati de vlogging si fani ai tinerilor vloggeri, nu ratati editia de colectie a dozelor de Coca-Cola, editie dedicata vedetelor online.
"Be Romania's Next Big Vlogger" se numeste proiectul, iar noi am cumparat pana acum patru doze din colectie. Asta pentru ca pustiul meu este mare admirator al acestor tineri care au devenit cunoscuti pe Youtube. Eu am inteles ca sunt 7 vloggeri cunoscuti "imortalizati" pe cutiile de Coca-Cola si ca de fapt acestia vor deveni mentori pentru 14 finalisti inscrisi intr-o competitie in care se cauta urmatorul vlogger de mare succes. Amanuntele le gasiti pe site-ul concursului.

Daca sunteti consumatoare de dermatocosmetice, iar Bioderma face parte dintre alegerile voastre pentru ingrijirea tenului, acum aveti posibilitatea sa si castigati ceva din treaba asta. Clubul Bioderma, in care trebuie sa va faceti cont, evident, va rasplateste cu un produs cadou la 5 achizitionate. Puteti sa achizitionati de unde vreti- farmacii, drogherii- scanati/fotografiati bonul/factura, apoi il introduceti in cont, pe site. La 5 produse validate va puteti alege cadoul de pe site.
Atentie: inscrierea bonului se poate face in termen de maxim 3 luni de la emitere si aveti la dispozitie un an de la inscrierea primului bon pentru a aduna cele 5 produse, dupa care, daca nu reusiti, inscrierile isi pierd valabilitatea si o luati de la capat. Mai bine cititi cu atentie regulamentul din linkul de mai sus.

P.S.- Daca cititi cu atentie despre continutul cutiei MAMI si ce fel de produse sunt, veti vedea ca exista unele care se pot folosi de catre mamicile cu tenul sensibil, uscat, cu probleme cum ar fi iritatiile, roseata.

3 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa zic... Mie tare nu-mi place sa comand pe site-uri, nu am incredere. Asa, produsele sunt atragatoare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutia este practica deoarece poti incerca mai multe produse de firma fara sa dai o gramada de bani pe ambalajele de dimensiuni obisnuite. Vezi daca ii fac bine copilului, te convingi de eficienta lor. Asa, la vremea cand copilul meu era mai mic, am incercat si eu o parte, unele nu le cunosc si ma atrag.

      Ștergere
  2. am vazut cutiuta la cineva, pare interesanta dar noi am mai crescut!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.