Translate

miercuri, 20 iunie 2018

Avantajele unor becuri LED


Atunci când suntem pe cale să renovăm sau vrem să ne mutăm într-o nouă locuințã, trebuie să avem un buget prestabilit pe care să îl alocăm fiecărei secțiuni ce necesită o investiție. Investițiile trebuie planificate în așa fel încât să se încadreze în posibilitãţile noastre financiare, dar produsele cumpãrate trebuie să fie la anumite standarde de calitate. Una dintre aceste categorii de achiziţii este reprezentată de sursele de iluminat de care oricine are nevoie în casã, iar recomandarea mea este sã vã orientaţi spre becuri led de bună calitate. Există o varietate de categorii, iar fiecare categorie include o varietate de produse. Cum alegi? Iată câteva sfaturi care te vor îndruma pe drumul corect.

Bugetul alocat achizitiei de becuri led
 
 În primul rând, în zilele noastre, cea mai indicate sursã de iluminat sunt becurile led. Deși au un preț mai mare decât celelalte tipuri de becuri, acestea aduc un set de beneficii incontestabile. Prețul lor variază de la câțiva lei pânã la câteva zeci, în funcție de cerințele pe care le aveți. Becurile led se impart în becuri cu luminã albă și becuri led cu luminã galbenă. Indiferent de opţiune, este important să obţii o iluminare uniformã a spaţiului de locuit. De asemenea, lumina degajată este canalizatã în punctul de interes, creând utilizatorilor atmosfera dorită. Stiai cã becurile led de slabã calitate pot funcţiona cu intermitenţe şi chiar dacã noi nu percepem aceastã pâlpâire, putem suferi de dureri de cap fãrã sã ne dãm seama de ce? Iatã de ce nu este cazul sã vã zgârciţi când alegeţi becurile led, acestea emit o luminã apropiatã de cea naturalã, aşa cã nu existã riscul ca sã va afecteze vederea.


Durata de viata a becurilor led
 
Atunci când vorbim despre un buget alocat mai mare, vorbim și despre o durată de viață mai lungă a becurilor de calitate cu adevãrat bunã. Acestea pot lumina cu până la 50% mai mult față de cele incandescente, economice etc. Un astfel de bec funcţionează între 30.000 şi 50.000 de ore, în timp ce un bec obişnuit (incandescent) funcţionează doar 1.000 de ore.

De asemenea, consumul acestora este unul mai scăzut, iar acest aspect va fi vizibil după câțiva ani, atunci când suma lunară, plătită la furnizorul de electricitate, va fi în scădere. Un bec led consumã de douã ori mai puţin curent electric decât unul fluorescent şi de zece ori mai puţin decât unul incandescent, fiind mult mai prietenoase cu mediul, inclusiv din cauzã cã nu conţin substanţe toxice cum sunt plumbul sau mercurul.
 
Asigură-te că te orientezi spre un furnizor de încredere și vei avea parte de diversitate la prețuri accesibile. Alege magazinul DiversMarket pentru materiale electrice și surse de iluminat! 
 
   
 

2 comentarii:

  1. Pentru durata de funcționare a becurilor led am mari rezerve, indiferent de unde provin sau de cât costă. Ori, poate, sunt eu din cale-afară de ghinionist. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate are ceva reteaua electrica de la tine din casa, eu le folosesc de cativa ani si chiar m-au tinut, le-am pus incet-incet prin toata casa.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.