Translate

vineri, 15 iunie 2018

Iata cum poti sa arzi 300 de calorii cu un antrenament pe banda de alergat electrica


Odata cu sosirea verii, dorintele noastre privitor la obtinerea unui aspect fizic armonios devin mai presante ca de obicei. Fie ca vrei sa scapi de cateva kilograme in plus, fie ca vrei sa modelezi anumite parti ale corpului si sa tonifici musculatura, in mod cert ai luat in calcul si antrenamentele pe care le poti efectua pe o banda de alergat electrica.

Foarte usor de utilizat chiar si in confortul propriei locuinte, banda de alergat electrica iti poate pune la dispozitie o multitudine de programe eficiente de antrenament, iar rezultatele sigur nu vor intarzia sa apara. Totusi, pentru accelerarea procesului de pierdere in greutate si tonifiere a musculaturii va trebui sa folosesti banda cel putin 30 de minute zilnic, iar regimul alimentar va trebui modificat in concordanta cu obiectivele impuse.

Pentru un randament optim in procesul de slabire, trebuie sa gasesti noi moduri de a te provoca si de a evita monotonia pe banda de alergat electrica. Odata ce corpul se obisnuieste cu o anumita rutina, rezultatele nu vor mai fi cele de la inceput sau cele pe care le asteptai. Asadar, daca vrei sa te apropii cu pasi rapizi de atingerea scopurilor pe care ti le-ai propus, poti incerca alternarea antrenamentelor sau chiar a exercitiilor dintr-un antrenament imediat ce ti-ai montat banda de alergat electrica in dormitor sau living.

Cele mai populare tipuri de antrenamente din ultima vreme sunt cele care imbina intervale de efort cu intervale de recuperare, de genul HIIT sau Tabata. Pentru incepatori, insa, sprinturile puternice, intrerupte si reluate de nenumarate ori, pot descuraja activitatile sportive, iar tu iti vei dori sa nu mai vezi in viata ta o banda de alergat electrica. Ca urmare, daca incerci sa iti creezi un obicei sanatos si vrei sa pui la punct un program de alergare in linistea casei tale, o idee foarte buna ar fi sa incepi cu antrenamente care alterneaza mersul rapid si alergarea usoara. Un astfel de antrenament va fi descris in randurile urmatoare, iar rezultatul este unul surprinzator de bun: vei reusi sa arzi aproximativ 300 de calorii daca respecti pasii de mai jos.

Antrenamentul de 300 de calorii pentru incepatori

Incepe prin a face o incalzire de 5 minute la o viteza de 4,5 km/h, apoi urmeaza rutina de mai jos:
- 2 minute la 6,5 km/h;
- 2 minute la 8 km/h;

Repeta aceste serii de 12 ori si incheie cu 5 minute de revenire prin mers alert la 4,5 km/h. Timpul total alocat acestui antrenament pe banda de alergat electrica este de aproximativ o ora, iar caloriile consumate la sfarsitul acestui program se situeaza in jurul valorii de 300. In cazul in care nu doresti sau nu iti permiti sa petreci toate cele 60 de minute pe banda de alergat electrica, poti sa ajustezi numarul de serii, insa in niciun caz sa nu sari peste cele 5 minute alocate incalzirii, respectiv revenirii. Aceste etape sunt foarte importante pentru a evita accidentarile si este obligatoriu sa tii intotdeauna cont de ele!

Pentru a alege dintr-o gama variata de benzi de alergat si aparate fitness, da o fuga pe Sport-Mag.ro si profita acum de reducerile de sezon! Impune-ti teluri de atingere a unei greutati corporale, de obtinere a unei rezistente bune la efort sau doar asigura-ti necesarul zilnic de sport cu un mers alert pe banda de alergat electrica. Tu cand vei incepe sa dai atentie sanatatii si aspectului fizic? 



Un comentariu:

  1. Acestlucruesteatât de adevărat. Oameniiobișnuiausămăpărăseascăși nu puteampierde un kilogram. Dar, odatăce am făcut o retragereîngreutate, ne-au învățatsă ne sprijinimreciproc. Am avutatât de multădistracțieîncât nu aveamnevoiesămănâncmâncaresuplimentarăpentru a mă face sămăsimtmai bine. Am pierdut 15 kg în 2 luniși nu am fostniciodatămaifericitînviațamea. Suntem cu toțiiîmpreunăînasta. Să ne ajutămreciproc! Am folosit Black Latte pentru a face toateastea.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.