Translate

joi, 14 februarie 2019

Cauti o lenjerie intima provocatoare? Iata cum sa o incluzi in trucurile personale de seductie!


Feminitatea, zambetul cuceritor, privirea provocatoare si gesturile usor lascive ii determina pe barbati sa lase garda jos. Insa, uneori nu este suficient sa iti treci mana prin par si sa ii dai de inteles ca ti-ai dori ca el sa faca primul pas in dormitor. Ce-ar fi sa il surprinzi cu o lenjerie intima incitanta si sa iti pui in valoare atuurile cu care ai fost inzestrata? Iata cele mai simple trucuri de seductie pe care trebuie neaparat sa le pui in practica cu partenerul!

Poarta rosu si negru 
Daca o lenjerie intima rosie te va transforma intr-o femeie irezistibila si incredibil de sexy in spatele usilor inchise ale dormitorului, o piesa de lenjerie de dama neagra iti va conferi acea latura misterioasa pe care orice barbat si-ar dori sa o cunoasca. Nuantele rosiatice ii hipnotizeaza pe barbati, intrucat poarta simbolul pasiunii si al senzualitatii, iar negrul enigmatic si fascinant le amplifica dorinta de a descoperi ce se afla dincolo de ea. Imbraca-te cat mai des in aceste nuante cu adevarat seducatoare, care avantajeaza orice femeie si scoate in evidenta partile corpului pe care le consideri mai atragatoare. Spre exemplu, daca esti posesoarea unui bust proeminent, poarta sutiene balconette care sa iti sustina si sa iti contureze sanii intr-un mod cat mai feminin. In schimb, daca te lauzi cu un posterior cu rotunjimi perfecte, opteaza pentru un slip din dantela fina si accesorii stralucitoare care sa atraga atentia in zona fierbinte. 

Lasa-ti lenjeria la vedere 
Nu este nimic mai incitant pentru barbati decat sa admire o lenjerie intima si formele apetisante ale unei femei printr-o rochie transparenta. Daca nu esti o fire pudica si iti place sa il inciti chiar si in afara dormitorului, poarta corsete si rochii cu decupaje si transparente care sa il duca cu gandul la nopti interzise si sesiuni intense de placere. Alege o lenjerie intima cu cusaturi cat mai fine care sa isi faca aparitia in mod discret pe sub haine si ofera-i ocazia partenerului sa isi plimbe mainile pe trupul tau in timp ce te imbratiseaza tandru. 

Tocurile ii starnesc imaginatia
Pe langa faptul ca iti pun in evidenta picioarele, pantofii cu toc te fac mai feminina si senzuala in ochii partenerului. Mentine o postura de felina cu spatele drept si posteriorul in spate si scoate-ti pieptul in evidenta pentru a-i oferi cea mai incitanta priveliste. Invita-l elegant in jocul seductiei si sopteste-i la ureche ca totul va continua in dormitor, loc in care ii vei arata cat esti de frumoasa in lenjerie intima. Cucereste-l cu sexualitatea ta si uita de inhibitii macar pentru o noapte. 

Daca inca nu ai o lenjerie intima destinata placerilor interzise din dormitor, intra pe Just4Girls.ro, magazinul tau preferat de lenjerie de dama sexy care sa te puna in valoare in noptile incendiare petrecute alaturi de partener. Bucurati-va unul de altul in intimitate prin tot felul de jocuri erotice menite sa va scoata din zona de confort si sa va aduca mai aproape in relatia de cuplu. Aminteste-ti ca tocmai aceste mici trucuri condimenteaza viata in doi si o fac sa para din ce in ce mai interesanta.
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.