Translate

miercuri, 20 februarie 2019

Si barbatii au nevoie de incaltaminte eleganta!


Nu stiu cum ganditi voi, dar pe mine ma deprima imaginea barbatilor mergand prin oras imbracati cu palton, dotati cu diplomat, dar incaltati cu ghete care s-ar potrivi mai bine pe munte sau cu pantofi sport ce s-ar potrivi la alergat prin parc. Tinuta eleganta poate fi rapid devalorizata de incaltamintea nepotrivita sau, dimpotriva, poate fi completata admirabil de incaltaminte.

Incaltaminte barbati eleganta se poate comanda din magazinul Adona.ro, stilul masculin fiind in acest mod scos in evidenta de ghetele fin lucrate, rezistente, din cele mai bune materiale. Ghetele de barbati Josh, cu talpa contrastanta joasa merg la costum, la camasa, dar si la blugi. Confectionate cu atentie in ceea ce priveste detaliile, ele se incheie cu sireturi, acopera bine glezna si feresc picioarele de umezeala si frigul provenite de la zapada sau ploaie. Materialul neted si lucratura atenta sunt surse de frumusete, dar si de confort. Este foarte important, atat pentru un barbat cat si pentru o femeie, ca piciorul sa se simta confortabil in incaltamintea pe care o poarta, dar eleganta sa nu fie stirbita in nici un fel.

 
Ghetele din piele naturala sau din piele naturala intoarsa negre, maro sau bej trebuie sa faca parte din arsenalul de incaltaminte al oricarui barbat care se respecta. Preturile acestor produse de calitate sunt cuprinse intre 160 de lei si 269 de lei, unele fiind prevazute si cu captuseala si blanita scurta.
La fiecare comanda, cumparatorii beneficiaza de transport gratuit la domiciliu oriunde in tara.

Primavara vine in curand, iar odata cu aparitia zilelor mai lungi si mai insorite, ghetele curate se pun in pantofar si este momentul achizitionarii de pantofi barbati. Hainele groase sunt inlocuite de cele subtiri, jachetele, camasile, tricourile si pantalonii mai subtiri incep sa domine garderoba. Mai mult decat atat, grija pentru aspectul fizic trebuie sa fie mai mare, altminteri ce rost are sa te dai cu un parfum bun sau sa mergi la sala de forta daca esti neglijent cu restul amanuntelor din tinuta ta?


Pentru a prinde cele mai bune oferte, acum este timpul ca barbatii sa plaseze comenzi de pantofi din magazinul Adona.ro, un magazin online de incredere, dovada fiind cei peste 72.000 de clienti multumiti din intreaga tara.
In ziua de astazi, cu greu gasesti pantofi la fel de bine lucrati cum sunt cei care se pot comanda online de aici! Modelele sunt finute, elegante, pielea moale si rezistenta, culorile in tendinte. Preturile sunt oneste raportat la toate aceste calitati ale pantofilor barbatesti din acest magazin, iar toate produsele respecta descrierile si pozele afisate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.