Translate

miercuri, 20 februarie 2019

Bijuterii din argint sau cum sa iti surprinzi iubita de Dragobete

Ziua de Dragobete  (24 februarie) are, pentru majoritatea cuplurilor de pe la noi, o semnificatie aparte – este ziua in care se sarbatoreste iubirea dupa traditia romanesca si un prilej foarte bun ca indragostitii sa isi arate afectiunea unul fata de celalalt, prin gesturi ceva mai speciale. Aceste gesturi pot fi intalniri sau cine romantice, cadouri oferite in dar sau timp petrecut doar unul in compania celuilalt. Sarbatoarea noastra nu are o vechime atat de mare ca mult trambitatul Sf.Valentin imprumutat de peste ocean, este atestata de-abia de prin secolul al XIX-lea, iar originile sale sunt cam incerte, fiind slave, sarbesti sau poate chiar oltenesti, depinde cum interpretezi numele.

Cei mai multi dintre indragostiti stiu cum sa isi surprinda iubitele in aceasta zi, deoarece dau dovada de o imaginatie iesita din comun, dar daca te afli in categoria celor care sunt in pana de idei, am cateva sugestii care sper sa ajute partea barbateasca a neamului. Este vorba, pur si simplu, despre bijuterii argint – mereu in voga, niciodata demodate. Un cadou care nu poate fi decat pe placul unei femei, indiferent de personalitatea sa.







Femeile isi accesorizeaza des tinutele: cercei, inele, lantisoare, bratari – toate aceste bijuterii de argint sunt ideale atat pentru zi, cat si pentru seara. Se pot purta intr-o gramada de tinute si combinatii, doar imaginatia este limita.

Nu ai cum sa dai gres cu bijuterii din argint, mai ales daca sunt bine alese, in functie de preferintele personale ale persoanei iubite. Alegeti o pereche de cercei, un inel cu o piatra colorata si stralucitoare, o bratara cocheta sau un lantisor finut (sau, de ce nu, faci o combinatie intre ele) si pregateste-te sa iti surprinzi partenera de Dragobete. Dar eu am o pasiune teribila pentru charmuri si unele pe care le-am vazut online sunt teribil de reusite, fin lucrate, cu adevarat speciale.







Pe langa o bijuterie, cu care sigur o vei cuceri, poti sa adaugi un buchet mare de trandafiri rosii, o cutie de bomboane de ciocolata sau un parfum, care stii ca ii place. Esentele tari se tin in sticlute mici, asa si cu cadourile – nu conteaza dimensiunea acestora, atata timp cat sunt oferite din dragoste cu siguranta vor insemna totul pentru cea care le primeste. Fiti pregatiti pentru cea mai romantica zi din an, cu ajutorul bijuteriilor din argint potrivite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.