Translate

marți, 26 februarie 2019

Un loc de joaca atragator prin design


          Joaca reprezinta limbajul copilariei. Copiii trebuie sa se joace pentru a putea sa se dezvolte armonios si pentru a avea ocazia sa-si descopere abilitatile. Copilul este cel care decide ce si cum vrea sa se joace. Prin joaca, cei mici invata sa-si imagineze situatii si sa le rezolve, invata cum sa ia decizii si cand sa actioneze. Jocul este extrem de instructiv si daca e jucat de unul singur, si daca e jucat in echipa. Joaca este momentul lor de libertate, momentul cand se simt cel mai bine si cand se distreaza potrivit varstei. 
          Curatenia si siguranta la locurile de joaca reprezinta factori importanti in ceea ce priveste mentinerea unui mediu sanatos pentru copii in locul in care acestia isi desfasoara activitatile. Dincolo de numeroasele domenii de utilizare, atunci cand intra in discutie subiectul protectiei de podea (paviment) pentru copii, trebuie sa mentionam ca aceasta are cateva caracteristici care o  recomanda drept ideala atat pentru siguranta cat si pentru rezistenta, devenind alegerea optima in amenajarea multor locuri de joaca.

          Astfel de pavimente se gasesc in culori diferite, un paviment moale loc joaca
fiind utilizat la amenajarea suprafetelor din gradinite, scoli, mall-uri sau chiar si de acasa, unde un puzzle pardoseala pentru copii poate fi alegerea potrivita pentru joaca intr-un mediu sigur. 

          Care este avantajul utilizarii unui paviment colorat? In primul rand, rolul esential este cel de protectie, dobandit datorita gradului mare de absorbtie al socurilor la impact. Acest tatami moale copii diminueaza impactul la cadere, oferind protectie datorita suprafetei moi. Materialul din care este confectionat ofera un plus de rezistenta la traficul intens, conferindu-i o durata de viata mai lunga. O astfel de pardoseala moale copii se va monta foarte usor, doar prin presare, ceea ce va face intreaga procedura mult mai usoara.  
  
          Cei care vor sa cumpere un covor puzzle copii de calitate si la pret rezonabil, vor gasi modelul perfect in magazinele online ce comercializeaza astfel de tipuri de covor loc joaca.  Oferta este una variata, in culori specifice pentru baieti si fetite, foarte usor de curatat, doar cu apa sau si cu ajutorul detergentilor de curatare. De asemenea, acestea sunt realizate din fibre non-toxice pentru a garanta durabilitatea covorului in timp si pentru a nu avea vreo influenta asupra sanatatii utilizatorilor.

          Prin joaca si joc, copilul invata sa-si respecte partenerii, sa-si astepte randul, sa comunice civilizat. Invata ca viata nu este doar despre castiguri, ci si despre pierderi. Jocul nu il invata pe copil resemnarea, ci perseverenta si, prin repetitie, il transforma dintr-un amator intr-un campion. De aceea, trebuie sa ii cream copilului nostru mediul propice pentru a se desfasura, pentru a se dezvolta corespunzator. Chiar daca vorbim de joaca in propria casa, un puzzle pardoseala loc joaca este o varianta perfecta si vesela de amenajare interioara. Cei mici sunt fascinati de culori si de aceea o astfel de achizitie se va dovedi cea mai potrivita pentru a le starni interesul.
          Oferiti-i copilului dumneavoastra toate conditiile pentru a fi atras de activitati placute, care sa il provoace sa gandeasca, sa invete, sa-l motiveze sa continue astfel incat sa nu exista limite in ceea ce poate intreprinde prin joc, dar si in viata de zi cu zi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.