Translate

joi, 4 iulie 2019

De ce nu rezista oja semipermanenta pe unghii?


Manichiura cu oja semipermanenta ofera echilibrul perfect dintre unghii rezistente, sanatoase, frumoase si costuri accesibile.  Si cum prima impresie conteaza de cele mai multe ori, unghiile unei femei au un rol estetic decisiv, intrucat manichiura trebuie sa arate mereu impecabil. La momentul actual, oja semipermanenta este unul dintre serviciile de infrumusetare apreciate de femeile din lumea intreaga. Asemanatoare cu oja clasica, cea semipermanenta are o textura mult mai rezistenta si isi pastreaza proprietatile indiferent de modul in care iti folosesti mainile. 

Dar ce te faci atunci cand oja semipermanenta nu rezista asa cum se anunta peste tot? Care este cauza? In acest articol vrem sa iti aducem la cunostinta motivele pentru care oja semipermanenta nu rezista pe unghii si cum poti evita asta, astfel incat sa te bucuri mereu de o manichiura perfecta!

Timpul de actionare pentru solutia de indepartare este prea mare

Metoda prin care indepartezi oja semipermanenta poate fi o prima cauza pentru care aceasta nu rezista pe unghii. Exista doua metode: acetona sau solutie speciala. Indiferent pe care o alegi, ai grija la timpul de actionare. Unghia naturala se poate degrada rapid in urma acestor substante, astfel ca este foarte important sa nu se depaseasca timpul recomandat pentru indepartarea produsului de pe unghie.
Daca unghia a fost prea agasata si a devenit mult prea subtire, oja semipermanenta nu va avea o baza pe care sa se aseze corect, intrucat nu va rezista prea mult. 
Nu folosesti o pila potrivita

Folosirea unei pile nepotrivite pe unghia naturala risca sa o degradeze foarte mult. In acest caz, exista doua tipuri de pile de unghii, cele speciale pentru gel sau acryl si celelalte dedicate unghiei naturale. Asadar, nu folosi o pila nepotrivita pe unghia naturala pentru ca o vei zgaria si ii vei lua mai multe straturi decat este nevoie.
Solutia? Se indeparteaza produsul ramas cu o pila corespunzatoare, de exemplu cu o duritate de 180 si cu cap de freza ceramic albastru, care este special conceput pentru acest tip de manichiura. 

Uiti sa folosesti buffer-ul

In cazul in care unghia naturala este exfoliata, trebuie sa actionezi pe suprafata ei cu un buffer pentru a curata zona exfoliata. Buffer-ul este o pila foarte fina care are rolul de a nivela foarte bine suprafata unghiei, fara sa o zgarie. Daca omiti acest pas, este posibil ca oja semipermanta sa nu faca aderenta bine si sa sara de pe unghii. 
 
Sari peste baza

Daca nu folosesti o baza transparenta, oja semipermanenta nu va rezista pe unghii. Asadar, dupa ce unghiile au fost netezite, curate si degresate, fara cuticule sau sebum, se aplica pe intreaga suprafata unghiei o baza care nu modifica oja din punct de vedere cromatic. Atentie insa, nu atinge cuticulele!

Nu aplici top-coat 

Fixarea rezultatului este imposibila fara un ultim produs. Asa-zisul “finish” protejeaza oja semipermanenta si, in acelasi timp, o sigilieaza oferind rezistenta luciului. Sarind peste acest pas, nu te vei bucura prea mult timp de efectul manichiurii semipermanente. De asemenea, durabilitatea si rezistenta rezultatului este conditionata de sigilarea varfurilor dupa fiecare strat, incepand de la baza, la top-coat. Practic, varful fiecarei unghii trebuie perfect acoperit cu un strat de produs.

Oja semipermanenta Melkior este greu de egalat, fiind un produs de calitate superioara pe care nu ai cum sa nu-l iubesti. Descopera o gama de culori absolut impresionanta si alege ce ti se potriveste pentru a fi mereu in tendinte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.