Translate

marți, 9 iulie 2019

Ce piese de lenjerie intima te vor "racori" vara aceasta


In plina vara, lenjeria intima devine principalul aliat in lupta cu temperaturile ridicate ale acestui sezon. Daca simti nevoia sa te "racoresti" si sa porti piese lejere si foarte placute la atingere, mizeaza pe articole de lenjerie intima din voal, cat mai transparente, care sa iti confere un look feminin si delicat in zilele toride. Ai nevoie de piese cat mai minimaliste, dar concepute in mod elaborat, care sa iti sustina bustul si sa fie mai degraba o mangaiere suava pentru piele. La Just4Girls.ro gasesti accesorii ideale pentru aceasta vara pe care le poti purta oriunde, atat pe timp de zi, cat si pe parcursul noptii. Iata ce sa alegi pentru a-ti pastra feminitatea si sex-appeal-ul!

Set din voal si tulle
 
Piesele de lenjerie intima din voal si tulle sunt vedetele sezonului estival, intrucat sunt atat de usoare, incat nici nu le simti pe trupul tau. Poarta-le pe sub rochii si fuste vaporoase si mizeaza pe culori cat mai atractive, care sa te "salveze" in situatiile fierbinti alaturi de partener. Spre exemplu, un deux-pieces rosu va mentine flacara pasiunii in cuplu si iti va pune atuurile in evidenta, astfel incat sa te simti mai provocatoare ca oricand.


Cu lenjeria la vedere

Dat fiind faptul ca este foarte cald si temperaturile din termometre au luat-o razna complet, asigura-te ca ai in garderoba piese de lenjerie intima cat mai subtiri, care pot fi purtate la vedere in combinatie cu alte haine de sezon. Spre exemplu, un body din dantela in nuante placute poate inlocui cu succes topul de vara, fiind o varianta excelenta pentru o iesire in oras in care iti permiti sa pleci cu lenjeria la vedere. Combina-l cu o fusta scurta sau o pereche de jeansi scurti si o pereche de sandale si vei primi numai complimente din partea admiratorilor.

Albul, o alegere inspirata

Daca in restul timpului nu iti place sa porti lenjerie intima alba, ar trebui sa ii dai macar o sansa in aceasta vara. Dincolo de faptul ca se potriveste la aproape orice tinuta, lenjeria alba iti confera un aspect delicat si foarte gingas, fiind optiunea ideala pentru zilele pe care ti le petreci in vacanta. Cauta un chemise din voal pe care sa il porti pe sub o rochie vaporoasa sau alege un set transparent daca simti nevoia de mai mult confort la peste 30 de grade.

 Tanga vaporosi

Spune "adio" chilotilor cu talie inalta si rasfata-ti trupul cu o pereche de tanga vaporosi si delicati, care iti vor "mangaia" pielea incredibil de fina. Opteaza pentru nuante de alb, nude sau roz si asorteaza-i la orice vestimentatie doresti, intrucat sunt aproape invizibili si, deci, greu de reperat. Nici macar nu mai ai nevoie de sutien, cu atat mai mult daca bustul iti permite lipsa lui.
  
Acestea sunt doar cateva dintre piesele de lenjerie intima must-have in aceasta vara. Arunca o privire pe site-ul Just4Girls.ro si descopera o colectie surprinzatoare de accesorii sexy si feminine, realizate din materiale de inalta calitate, care sunt menite sa iti ofere tot confortul dupa care tanjesti in zilele caniculare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.