Translate

marți, 23 iulie 2019

Contacteaza un avocat de drept comercial si obtine cea mai buna solutie pentru compania ta!


Dreptul comercial este una dintre cele mai importante ramuri ale domeniului juridic, care  reglementeaza toate raporturile juridice aparute in urma activitatilor economice. Un avocat de drept comercial are un rol foarte important in dezvoltarea unei companii, deoarece acorda consultanta in orice stadiu se afla institutia si ofera solutii pentru problemele juridice.

Un avocat de drept comercial va intelege perfect modul in care se elaboreaza contractele comerciale si cum se defasoara tranzactiile intre companii, reusind astfel sa preintampine eventualele probleme juridice. Reprezentantii unei institutii sau administratorii companiilor private pot apela la serviciile oferite de un avocat drept comercial, pentru a obtine cea mai buna solutie cu privire la problemele juridice cu care se confrunta.


Ce beneficii ai daca apelezi la un avocat de drept comercial?

Rolul unui avocat de drept comercial este foarte important pentru o companie. Acesta va citi contractele, le va revizui si va redacta documentele juridice. In plus, avocatul poate negocia in numele tau cu privire la termenii unui contract sau ai unui document de licenta. Atributiile unui avocat de drept comercial cuprind si demersurile intreprinse pentru a duce la indeplinire formalitatile in fata tertilor, pe baza mandatului de reprezentare. Printre acestea se numara majorarile de capital, infiintarea de sedii secundare, obtinerea semnaturii digitale si schimbari de actionarat. Mai exact, un avocat de drept comercial te poate asista de la inmatricularea unei societati, pana la eventuala dizolvare a acesteia. In plus, te poate proteja de concurenta neloiala si iti va da sfaturi pentru a lua intotdeauna cea mai buna decizie.

Daca vei apela la serviciile unui avocat de drept comercial, acesta iti poate oferi rapid consultanta juridica pentru afacerea ta, cu privire la:

- protectia datelor si regulament GDPR;

- transfer de active sau tehnologii;

- inregistrarea de licente si activarea programelor de software;

- contracte obisnuite;

- termeni si conditii pentru diverse servicii;

- francize si contracte de leasing;

- vanzari, distributie, achizitii publice, marketing si acorduri publicitare.

Care este diferenta dintre un avocat de drept comercial care aplica principiul New Law si alti profesionisti?

Casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii) functioneaza dupa principiile New Law, o noua abordare care este orientata catre client. In comparatie cu un profesionist traditional, un avocat de drept comercial care aplica principiul New Law le ofera clientilor mai multe beneficii, in special din punct de vedere al timpului si al costurilor.

Daca vrei sa beneficiezi de servicii mult mai dinamice si sa platesti doar pentru solutiile oferite, nu si pentru timpul acordat, asa cum se practica in abordarea clasica, alege sa fii reprezentat de un avocat de drept comercial, care isi ghideaza activitatea dupa principiul New Law. Mai mult, acesta va avea posibilitatea de a lucra in-house pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, in functie de necesitatile companiei.

In activitatea de zi cu zi, specialistii NZA vor aborda problemele juridice dintr-o perspectiva inovatoare si moderna. Un avocat de drept comercial din cadrul NZA iti va oferi cosultanta avizata pentru a rezolva cele mai complexe spete juridice din cadrul companiei. In acest mod, nu va mai trebui sa porti grija redactarii contractelor, inregistrarea licentelor sau protectia datelor cu caracter personal.

Un comentariu:

  1. ce bine ca am o prietena cu acest statut :)... sper sa nu am nevoie de ea deloc!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.