Translate

joi, 4 iulie 2019

In functie de personalitatea ta, alege un machiaj care te scoate din anonimat!


Designerii au incercat in fiecare sezon sa transmita si sa reinterpreteze frumusetea si stilul femeii moderne. Iar in acesta vara apreciem inovatiile machiajului care integreaza elemente geometrice, influentele anilor ’60, stilul punk, feminin si natural. De asemenea, machiajul twiggy, minimalist sau glam isi pune amprenta puternic in prezentarile din acest sezon. 

Machiajul anului 2019 se va remarca prin acuratete, eleganta si calitate. Iar un machiaj perfect este acela in care trasaturile sunt evidentiate, iar imperfectiunile sunt estompate subtil.  De asemenea, se pastreaza un echilibru intre luminozitate si umbre, intre texturi si nuante reci si calde.
Este momentul sa dai startul unor zile de vara memorabile! Si cum o poti face cel mai bine, decat purtand un machiaj care iti pune in evidenta trasaturile. Te-am facut curioasa? Afla din acest articol care sunt tendintele acestei veri si, in functie de personalitatea ta, alege culorile care te reprezinta si poarta un machiaj WOW! 

Un machiaj care transmite sensibilitate si romantism

Daca esti o persoana mai visatoare sau iti doresti un look care sa te introduca intr-o astfel de atmosfera, poti aplica aceeasi culoare atat pentru machiajul ochilor cat si pentru cel al buzelor. Alege roz prafuit, nuante neutre de maron si nude. In rest, poarta-ti tenul curat, simplu.

 Alege un machiaj excentric in culori desprinse din peisajele exotice

Un astfel de machiaj este excelent pentru persoanele care emana incredere in propriile forte si iubesc sa experimenteze lucruri noi. Poarta pe chip culori vibrante, cum ar fi: albastru electric, fucsia, lime, cobalt, nuante neon, folosite atat pe suprafate mai mari ale pleoapelor, cat si o linie simpla. Pentru machiajul buzelor, alege intotdeauna culori neutre si asemanatoare tenului pentru a mentine un echilibru placut intre ochi si buze. 

Senzuala, dar feminina. Mixul perfect pentru un machiaj care atrage complimente

O femeie indrazneata va purta cu usurinta rujul rosu – indiferent sub ce tonuri il regasim, este de nelipsit din poseta acesteia. O culoare atat de puternica transmite energie, pasiune si dorinta de a se face remarcata. Aceasta culoare este pusa perfect in evidenta folosind doar o baza de machiaj potrivita nuantei pielii. Atat ai nevoie pentru a te simti seducatoare. 

Esti o persoana inovativa care se face mereu remarcata printr-un machiaj twiggy

Chiar daca la prima vedere pare extrem de dificil sa obtii un machiaj inspirat din stilul anilor ’60, vei vedea ca e foarte simplu de realizat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa insisti asupra genelor inferioare si sa le incarci cu straturi de mascara, fara sa te temi ca ar putea parea inestetice. Machiajul buzelor nu este atat de complicat, asa ca merita sa alegi un ton puternic de rosu.

Buze chic? Pune toata miza pe sclipici! 

Daca ai admirat adesea look-uri cu sclipici, insa ai avut multe retineri pentru a incerca unul, un festival sau un party este ocazia perfecta. In primul rand, vei avea nevoie de o baza de machiaj, un strop de fond de ten sau corector pentru a-ti acoperi buzele. Ulterior, aplica un strat generos de luciu de buze transparent. Cu cat este mai lipicios, cu atat mai bine. Aplica cu o pensula plata sclipiciul pe buze. Daca vrei sa fii sigura ca totul sta la locul lui, adauga pudra in jurul colturilor gurii si gata, esti pregatita de petrecere! 

Pentru a obtine un machiaj perfect, ai nevoie de produse cosmetice de calitate, care sa reziste intreaga zi fara sa iti incarce tenul inestetic. De aceea, cu ajutorul produselor Melkior Professional, femeia moderna se poate exprima liber si se va simti irezistibila. Tu ce machiaj vrei sa porti in aceasta vara?   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.