Translate

joi, 6 septembrie 2012

Daca vrei lenjerie atunci e-lenjerie.ro!



Eu nu prea sunt genul de om care sã aprecieze cantitatea...prefer sã am un singur obiect dar sã fie de bunã calitate, nu ţin sã deschid şifonierul şi sã se reverse pe mine un puhoi de ţoale. Consecinţa este cã, atunci când am nevoie neapãrat de ceva, umblu de bezmeticã prin tot oraşul, zile întregi, pânã gãsesc piesa perfectã. Sau rãsfoiesc magazinele on-line şi pierd o grãmadã de timp încercând sã ma hotãrãsc. Cam obositoare obiceiuri dar este cert cã prefer mediul on-line pentru unele cumparãturi. Cum ar fi lenjeria, capitol la care magazinele din oraşul meu stau tare prost, este ieftinã şi proastã . In condiţiile acestea era imposibil sã nu descopãr site-ul http://www.e-lenjerie.ro/ , nu aveam cum sã-l ratez deoarece are o ofertã extrem de generoasã, cu sute de produse pe toate gusturile din tot ceea ce înseamnã lenjerie – pijamale, sutiene, chiloţi, halate, portjartiere, ciorapi, corsete, maieuri, body-uri, costume de baie, lenjerie sexy, lenjerie de pat.

Trebuie sã recunosc cã slãbiciunea mea sunt sutienele. Multe femei nu au înţeles încã modul cum îti poate influenţa ţinuta şi sãnãtatea un sutien care se potriveşte sau nu conformaţiei corpului. Atunci când intenţionaţi sã vã cumpãraţi o astfel de piesã de lenjerie, acordaţi mai mult timp gãsirii produsului dorit. Nu este la vedere dar îl simţiţi strâns pe corp şi dacã vã jeneazã sau nu stã bine, vã va sâcâi toatã ziua. Existã un model pentru fiecare tip de bust, nu cumpãraţi ceva doar pentru cã e colorat sau are danteluţã sau vi se pare sexy. Hainele picã într-un anume fel dacã sutienul este bine ales şi dã o formã frumoasã bustului.
Pe  http://www.e-lenjerie.ro/ este simplu sã cauţi produsele datoritã butoanelor de filtrare a cãutãrii pe categorie, mãrime, culoare, brand. Apoi le sortezi dupã denumire sau preţ şi gãseşti urgent ceea ce doreşti. La sutiene îţi apare impresionantul inventar de 729 de produse. Oau! Chiar ai de unde alege! Si încã un sfat...puteţi sã vã duceţi în târg, la obor sau la solduri şi sã vã luaţi un sutien chinezesc cu 8-10 lei. E dublat cu ceva sintetic care iritã pielea, am experimentat eu însãmi senzaţia, odatã când m-am zgârcit şi am cumpãrat la nimerealã din primul magazin...apoi s-a scãmoşat de-a dreptul, s-a lãbãrţat şi a luat drumul gunoiului cã n-am mai scos nimic din el. Ca şi în cazul produselor de îngrijire corporalã, acesta este un lucru la care nu trebuie sã vã zgârciţi. Un sutien de calitate vã ţine ani de zile dacã îl îngrijiţi corespunzator (spãlarea zilnicã nu uzeazã ci întreţine materialul din care este fãcut). Aşa cã nu judecaţi neapãrat dupã preţ, gândiţi-vã cât timp veţi beneficia de ”serviciile” acelui produs sau câtã satisfacţie vã va aduce sau ce bine vã veţi simţi purtându-l...faceţi aceastã investiţie o datã pe an sã zicem, dar va fi cu adevãrat utilã!
Si ca sã închei vã arãt câteva poze preluate de pe http://www.e-lenjerie.ro/ cu modelele care mi-au plãcut în mod special...ultimul mi se pare de-men-tial!

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.