Translate

miercuri, 19 decembrie 2012

Cristian Lay, o mulţime de opţiuni



Ca să cumperi cadouri în Ploieşti mi se pare o adevărată încercare…Grea misiune căci posibilităţile sunt tare limitate. In cazul în care ai o sticlire de personalitate şi vrei să ieşi din sfera banalului, te-ai ars. Dacă faci cadouri doar ca gest de complezenţă, atunci iei la nimereală o casetă de ceva şi ai rezolvat-o. Dar dacă trebuie să faci cadou unei persoane deosebite şi trebuie să fie ceva memorabil, atunci ai mult de furcă şi de alergat. Aşadar mi-am adus aminte de Cristian Lay, în primul rând pentru că răsfoind  catalogul am remarcat produsele (peste 2000 !) ce se pretează cel mai bine darurilor cu orice ocazie – bijuterii, ceasuri, pixuri, cosmetice pentru el şi ea, chiar şi pentru copii. Mai mult, cel puţin în Ploieşti, firma a pătruns destul de puţin pe piaţă, lucru ce garantează ineditul achiziţiei făcute. Cu alte cuvinte nu se găseşte pe toate drumurile deşi funcţionează tot prin reprezentanti .
In paranteză fie zis, dacă vă tentează ideea unei colaborari, puteţi accesa linkul menţionat şi veţi vedea că oferta pentru reprezentanţi este mai mult decât generoasă. Incă de la prima comandă beneficiaţi de 25% reducere la bijuterii şi cosmetice şi 15% la ceasuri şi pixuri iar taxa de curierat este de numai 7,5 lei ceea ce mi se pare o adevărată performanţă că doar ştiu sumele ce se percep în cazul acesta.
Dar să revenim la produsele propriu-zise.
Firma funcţionează din 1981 în Spania şi dispune de cea mai mare fabrică de bijuterii din Europa, o fabrică de cosmetice şi o reţea de 100000 de colaboratori extinsă în 17 ţări. Incă de la începutul afacerii s-a mers pe sistemul de vânzare prin catalog, un mod de a veni mai aproape de clienţi, astfel ca aceştia să depună eforturi cât mai mici pentru achiziţie. Directorul de creaţie al firmei este, începând cu anul 2006, Miguel Angel Leal, cel care a dat şi imaginea companiei, un fluture, simbol al păcii şi echilibrului. Si chiar acest lucru reuşesc să exprime şi produsele realizate de-a lungul timpului. Bijuteriile sunt surprinzătoare ca design, pasionale (că doar vin din Spania !) şi calitative datorită materialelor din care sunt confecţionate – placate cu bronz auriu sau patinat, cu argint, cu aur de 24 K sau din argint sterling. Colecţiile din catalogul toamnă-iarnă 2012 au nume pline de rezonanţă dar, mai ales, sunt pe toate gusturile. « Trendy girl » are linii simple şi moderne, piesele sunt un pic mai masive şi mai potrivite firilor tinereşti, îndrăzneţe, doritoare să experimenteze.

  « Boho Chic » este patinată, puternic înflorată şi deosebită datorită bronzului patinat şi pietrelor mari sau argintie şi clară, în orice caz pentru firi romantice sau boeme. 
 « Ethnic » inspiră tradiţie datorită argintului patinat, învechit, şi lucrăturii complexe, punctată uneori de pietre mari, colorate, amintind de piesele luxuriante ale triburilor africane. « The Elegance » are prestanţa aurului, argintului şi mai ales a perlelor. Ar mai fi « South Airs » cu linii largi, amintind de soare şi vacanţe şi « Nature » cu forme oganice inspirate din cele ale plantelor şi multe, multe pietre în culori vii, optimiste. « Sweet » include şi piese pentru fetiţe, iar « Party Night » se remarcă prin piesele mari, spectaculoase, strălucitoare datorită bogaţiei de pietre. Ceea ce am remarcat printre numeroasele produse de tot felul au fost colierele sau braţările, cred ca am vazut chiar şi un inel, cu cruciuliţe...Recunosc că nu sunt o purtătoare de cruciuliţă, indiferent cât de mică ar fi, dar cele văzute la Cristian Lay parcă încep să îmi schimbe principiile. Sunt discrete şi foarte frumos încadrate în ansamblu, sunt concepute cu mult bun-gust, nu sar în ochi şi nu epatează.

V-aş recomanda să nu rataţi ceasurile din catalog, au un design deosebit, pot fi elegante, casual, sport, tinereşti şi viu colorate, pentru ambele sexe.
Si astfel ajungem la o alta categorie de bază, produsele de îngrijire a tenului şi corpului. Produsele Cristian Lay sunt hipoalergenice şi au proprietatea că se absorb repede. Acoperă toate tipurile de produse necesare pentru o îngrijire completă, în cazul tuturor tipurilor de ten şi pentru toate vârstele şi problemele specifice. 
 Există câteva game bazate pe ingrediente cu adevărat deosebite cum sunt veninul de şarpe (gama Exclusive pentru ten matur +40 ani), extract de melc (crema hidratantă pentru toate vârstele), Skin On pentru eliminarea petelor (nerecomandată tenului sensibil), acidul hialuronic (gama Dermatology pentru toate tipurile de ten +30 ani), caviar (gama Exclusive Caviar pentru piele matură +40 ani) şi altele, mai comune, cum ar fi măceşul (pentru hidratare), gingseng, germeni de grâu sau lăptişor de matcă. Ideea e că sunt incluse şi produse mai preţioase cu rol de tratament intensiv cum ar fi serurile, exfoliantele progresive, tratamentele cu vitamina C sau pentru peeling facial. Pentru tenul special al bărbaţilor există gama Discover Men. 

 Produsele de machiaj şi parfumurile încheie catalogul dar asta nu înseamnă că sunt mai puţin importante. Perechea de ape de parfum Equilibrio (For him-lemnos floral şi For Her-floral-fructat) chiar aparţin lui Miguel Angel Leal şi deschid seria de parfumuri şi ape de toaletă din catalog.
Aşadar suntem într-o perioadă plină de ocazii de a oferi ceva cuiva drag...Dacă vreţi să fiţi cu adevărat expresivi atunci când vreţi să faceţi un cadou, trebuie să depuneţi un efort. Dar răsfoind catalogul Cristian Lay, vă asigur că acest efort se va transforma într-o plăcere. Singurul efort depus va fi acela de a vă hotărî ce anume să alegeţi.

3 comentarii:

  1. I don't know whether it'ѕ juѕt me or if perhаps еverybody else encοuntering ρrοblemѕ ωith yοur site.
    It appеars liκе some of the writtеn text in your ροѕts аre running off the
    screen. Can someboԁy else please ρгovide feeԁback and let me know if this іs happening to them as wеll?
    Thіs could bе a iѕsue with my іnternеt
    bгowser because I've had this happen before. Many thanks

    my site: www.galaxynote2.fr
    Also visit my website ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt reprezentant Cristian Lay. Recomand cu incredere !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.