Translate

vineri, 28 februarie 2014

Prognoza meteo pe o luna

De maine aveti ocazia sa experimentati anotimpul Spring SuperBlog. Ati ghicit, veti citi din nou operele mele alese, pe teme propuse de organizatorii binecunoscutei competitii. Desi la editia din toamna, spre final, ma apucasera unele frisoane si era gata sa ma jur ca nu mai particip, iata ca spiritul meu de combatant iese in forta din hibernare. De maine incep inscrierile, concursul tine pana pe 2 aprilie si, la aceasta editie, aveti posibilitatea sa intrati in paine pe tot parcursul competitiei. Va intereseaza? Amanunte aici .
Va anunt ca va ploua din nou cu articole, de-aia am si scris mai putin in februarie, ca sa ma odihnesc si sa fiu fresh in martie (prostii, de fapt mi-a fost o lene infioratoare!). Daca la editia din toamna au fost inscrise 270 de bloguri, sunt curioasa cate vor fi la aceasta editie scurta de primavara. Pentru a va face o imagine despre ceea ce inseamna concursul puteti afla date statistice din acest articol .
In concluzie, va fi o luna cu tornade de imaginatie, uragane de idei si ceata indusa de probele derutante. Sper sa-mi revina inspiratia deoarece in ultima vreme a fost intr-o sincopa prelungita.

6 comentarii:

  1. Da, se arata cer innorat. ;)
    Nu-mi place concursul, am fost disperata la celelelte SB pe care le-am prins pana acum Sigur, nu trebuie sa ma iei in seama, e doar ceea ce simt eu relativ la el :)
    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru disciplinarea acceptarii banalitatii e util. Am incercat, dar n-am rezistat decat la jumatate din probe. Apoi am sters-o! Singurul premiu a fost ca ti-am gasit urma, pe la mine. Politicos, ti-am intrat pe blog si culmea ţi-am furat câteva linkuri( că nici azi nu stiu să linkuiesc şi se cerea.( Apropo, plătesc să ma inveţi. Mi-s greu de căpăţână. Ca să nu râda musafirii tăi, foloseşte emailul.Adresa vanianitei@yahoo.com.Plătesc si'-ti urmaresc participarea.Ai fost mare la ed. trecută! Un gând bun-drept Mărţişor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca ai renuntat, mie mi-a placut cum ai scris, dar caile sponsorilor sunt tare incurcate. Ti-am raspuns la intrebare. Multumesc pentru gandul de incurajare!

      Ștergere
  3. Succes si multa putere de a ajunge in final, si de ce nu sa castigi locul 1.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.