Translate

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Concurs cu emotii de Craciun

Claca de Craciun a devenit o traditie frumoasa pornita de Kabea . A ajuns la a treia editie si starneste din ce in ce mai multa imaginatie si entuziasm, adunand participanti de toate varstele.
Claca este un concurs de realizare decoratiuni pentru Craciun, dar nici creatiile culinare nu sunt excluse, singura conditie fiind ca produsul obtinut sa fi fost realizat special pentru acest eveniment.
Premiile sunt extrem de variate si frumoase, stiu ce vorbesc deoarece am satisfactia de a sponsoriza inca de la inceput acest concurs-sezatoare.
Kabea este o doamna pasionata de handmade, ea insasi producatoare de cosmetice si sapunuri naturale. Grupul ei de facebook este Expo-shop handmade , gasiti acolo o multime de creatori si lucrarile lor extrem de inspirate. Pentru mine reprezinta o adevarata sursa de relaxare sa urmaresc in fiecare seara ce au mai imaginat minunatii oameni din grup.
Nu este nevoie sa fiti profesionisti ca sa participati la concurs, trebuie doar sa aveti dragoste pentru lucrul facut de mana. Si copiii vostri pot mesteri ceva pentru a participa la claca, sunteti asteptati cu drag!

8 comentarii:

  1. O initiativa tare interesanta.Un week-end frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. E scris de tine acest articol? Nu recunosc stilul tau de a scrie :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mine este, Andreea! Cateodata cad in butoiul cu melancolie.

      Ștergere
  3. frumoasa initiativa! Peste 5 saptamâni este prima Duminica de Advent si peste tot vor atârna decoratiunile pentru Craciun. Cele mai frumoase sunt cele realizate de propria mâna... Succes si multa inspiratie! :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tare mult pentru prezentarea frumoasa, insa trebuie sa specific faptul ca tu nu ai lipsit de la nici o Claca si ne-ai bucurat cu premii superbe de fiecare data ! Asadar iti multumesc din toata inima pentru ca esti langa mine si te imbratisez cu mare drag ! :*

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.