Translate

duminică, 15 februarie 2015

DragoBlog !!!

E campania de Dragobete a celor de pe Blogawards. Doamne, daca n-au facut oamenii acestia la campanii, cu toate ocaziile posibile, pana la urma se si suprapun, nici nu stii ce sa mai alegi. Dar e bine, gasesti tot felul de subiecte, participi la ce ti se potriveste. In curand vor incepe sa deruleze campanii si dupa Calendarul Ecologic! Hi, hi...
Oricum, daca va bate gandul sa va incercati norocul (pentru ca scrie la zodiac ca este un an bun, aveti grija ca in cel chinezesc este Anul Caprei, adica al meu), iata un extras din regulament:
PREMII: Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si 3 Memorii USB de 8 GB la bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei bonus DragoBlog 2015.
TERMEN: 24 Februarie 2015
 1. Bloggerii inscrisi in Campania DragoBlog pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
 2. Clasamentul concursului DragoBlog se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
 3. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
 4. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul DragoBlog. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
 5. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei DragoBlog.
 6. Noi sponsori se pot alatura Campaniei DragoBlog pe parcursul desfasurarii acesteia.

   Intrati pe link si cititi acolo, ca mai sunt cateva conditii. Spor la treaba!

   

6 comentarii:

 1. Mult succes participanților!
  Duminică frumoasă,draga mea!
  Cu mult drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim de notificare, am fost si eu tentata sa ma inscriu dar conditiile de participare mi s-au parut foarte multe si complicate, mult succes ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. :) De data asta spun pas, dar poţi să te bazezi pe susţinerea mea!

  RăspundețiȘtergere

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.