Translate

luni, 31 decembrie 2012

Blog of the year 2012



Am avut onoarea sa fiu nominalizata la "Blog of the year 2012 Award" de catre Anastasia careia ii multumesc inca o data pentru aceasta surpriza neasteptata si extrem de emotionanta in acelasi timp...N-am vrut sa intarzii atat de mult cu raspunsul la aceasta provocare, dar uite ca s-a nimerit sa fie exact in ultima zi din an si este un mod placut de a pune un punct simbolic acestuia.

 Regulile pe care le-am primit si le dau la randul meu mai departe sunt:
1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.
2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.
3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award –http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționînd regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!
4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia
5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 5), putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă
6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6).

Trebuie sa subliniez faptul ca fac aceste nominalizari cu inima stransa deoarece in acest an am citit multe bloguri, mi-au placut toate din multe motive, sunt atat de frumos scrise, am gasit acolo atat de multe lucruri deosebite incat mi-ar fi imposibil sa le insir aici pe toate...Mai ales ca interesul meu se leaga de domenii extrem de variate. In plus am vazut ca nominalizarea a ajuns deja la o parte din ceea ce cunosteam si eu deci nu-mi ramane decat sa adaug la lista pe urmatorii:
Jovis Homemade Beauty  - pentru lectiile de viata sanatoasa si produsele bio pe care le ofera
Kadia   - pentru lumea pe care o deschide ochilor nostri dar si pentru retetele fantastice oferite
Sakura  - pentru sensibilitate si sentimentul familiar pe care il am de cate ori ajung pe blog
Cristina  - pentru ca impartaseste experientele de mama si le ajuta si pe altele sa le depaseasca
Deea   - pentru enciclopedia de retete pe care o ofera si pentru cum imi lasa gura apa de cate ori citesc din acestea.

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.