Translate

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Rimmel, stă mat



Deoarece la un moment dat trebuia să se termine şi fondul de ten Alverde pe care îl foloseam de nu ştiu cât timp, cred că depăşise cu mult termenul de garanţie, am făcut un efort teribil şi m-am urnit să caut un alt fond de ten. De ce n-am luat tot Alverde, veţi zice, dacă mi-a plăcut aşa tare...Pentru că nu cumpăr niciodată acelaşi produs de două ori la rând. De ce ? Puneţi cam multe întrebări...pentru că aşa am eu o păsărică, încerc şi alte chestii noi, deşi uneori o iau în barbă că nu mi se potrivesc produsele.

Fondul de ten nu e printre produsele mele preferate şi mi-e tare silă să caut unul. Am intrat într-un mall şi l-am luat din primul magazin care mi-a apărut în cale. Nici nu m-am obosit să fac vreun pic de marketing. M-am proptit în faţa standului cu fonduri de ten şi am evaluat preţurile ca să văd unde mă pot încadra. Apoi am apreciat eu că dintre firmele afişate, Rimmel ar fi suficient de calitativă şi de acceptabilă pentru buzunarul meu. 
 Si iată cum, în 5 minute, mă şi făcusem cu un fond de ten Rimmel Stay Matte de 30 ml, nuanţa 103 True Ivory, la aproape 30 de lei. Să ştiţi că nu e chiar scump, îmi ajunge lejer 1 an (are termen de garanţie 18 luni de la deschidere deci suficient de mult timp). Când am citit pe tub (după ce il cumparasem), am constatat că întâmplător nimerisem ceva mai deosebit. Rimmel Stay Matte este in primul rând pentru ten mixt şi gras şi are ca efect în principal matifierea tenului pe o durată de până la 12 ore. Asta văzusem din prima. Dar apoi am văzut că are extract de muşeţel pentru calmare, de castravete pentru iluminare şi de bumbac pentru matifiere şi nu are talc, ulei, paraben sau parfum. Ceea ce e de bine. Deci efectele se datorează extractelor din plante.
Deoarece îl folosesc deja de vreo 2 luni pot să confirm că l-am suportat foarte bine pe piele, nu s-a luat pe îmbrăcăminte şi chiar asigură matifierea. Cel puţin pe parcursul celor 8 ore cât stau la serviciu. Are de asemenea proprietatea de a grăbi cicatrizarea semnelor rămase de la coşuri şi refacerea tenului. Acoperirea pe care o oferă este medie iar efecte negative n-am observat. Singurul lucru care nu mi-a plăcut de la început a fost faptul că trebuia să iau o nuanţă mai deschisă. A mea a fost a doua cred ca luminozitate dar este o idee, doar o idee mai închisă decât am eu pielea. In ceea ce priveşte textura, n-aş putea spune că este cel mai fin şi cremos fond de ten pe care l-am încercat, dar nici nu se face cocoloaşe pe piele cum am păţit cu altele. Per ansamblu pot să zic că îmi place.

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Noooo, nu suport pudra sub nici o forma. Si-acum mai am din el,dar cu caldurile astea am lasat-o mai moale.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.