Translate

miercuri, 16 octombrie 2013

Miercurea fara cuvinte

Iti plac imaginile care spun o mie de cuvinte, ai obosit de atatea vorbe si vrei sa taci un moment si sa asculti gandurile tale si pe ale altora? Participa la MIERCUREA FARA CUVINTE...Afiseaza pe blogul tau o fotografie sau mai multe prin care vrei sa spui ceva, apoi fa-i o vizita lui Carmen si lasa-ti propriul link in tabelul participantilor.

Ce sa fie, ce sa fie? Poate lucrarile la autostrada? Mnoooo...pentru cei care iubesc schiul...dragii mei, asa se face o partie. Muntele plateste greu pentru un moft. Sa ma scuze iubitorii de sporturi de iarna, dar pasiunea lor chiar nu merita atata distrugere! Daca ati fost atat de naivi incat sa va inchipuiti ca pantele pe care schiati sunt naturale, va spun ca va inselati amarnic.
Mentionez ca nu sunt poze facute de mine. Si, din motive lesne de inteles, nu precizez nici unde sunt facute.

  

15 comentarii:

  1. Cred ca partii naturale sunt inainte de 50 ani.Acum sunt mutati muntii din loc pentru bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Afacerile ating si muntele, din pacate... Era inevitabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am invata la scoala (acum o suta de ani) despre forme de relief naturale si create de om. La momentul respectiv i-a fost foarte greu invatatorului sa ne convinga ca exista si forme de relief nenaturale. Acum cred ca i-ar veni foarte usor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca ar fi asta cel mai mare rau facut de oameni ...

    RăspundețiȘtergere
  5. corect!
    ne inflamăm pentru Roșia Montană (e doar un exemplu, nu tresăriți!) și nu vedem puzderia de distrugeri de sub nasul nostru...

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi pare rău de brazii aceia care au fost distruși!
    O zi minunată îți doresc!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Of-of! Vai de muntii Romaniei! Partiile acestea sunt mai mult mofturi decat necesitati - si sugative pentru bani! Iata ca am uitat de "lacul de acumulare" pe care vor sa-l forteze in Poiana BV - ultima data cand am trecut pe acolo era sub orice critica si daca apa n-o ajunge peste viloaiele de prost gust construite mai la vale mare lucru! Vor sa aiba apa pentru zapada artificiala. Poate-i satura Natura de apa!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar trist!
    nimeni nu se mai gandeste si la viitor...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-mi placea schiul nici pana acum, dar de acum il urasc de-a binelea :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta chiar nu am ştiut-o! Poate şi pentru că nu mă duc la schi, nu ştiu să schiez şi pentru mine şi săniuţa e spor de iarnă extrem. Cea de la muntele Băişorii Cluj este naturală (bănuiesc), am fost acolo şi vara. Însă pădurea de pe lângă ea...nu vreţi să vedeţi acel măcel...din nefericire pentru natură, dar şi pentru plămânii noştri.

    RăspundețiȘtergere
  11. cine distruge echilibrul naturii, mai devreme sau mai târziu va fi pedepsit prin puterea ei de razbunare. Asta nu înseamna însa ca nu trebuie sa se mai amenajeze pârtii de schii, sau sa nu se taie copaci pentru mobila sau caiete scoalare!...

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate este foarte trist ce se intampla...:(

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt una dintre persoanele care nu inteleg rostul schiatului... Mi se pare enorm de multa risipa de energie pentru aproape nimic. Chiar la schiat ma refer. Ca sa nu mai vorbesc despre ce inseamna "amenajarea" unei partii...asa cum ne prezinti aici. Pentru mine e trist. :(
    O noapte buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. :(
    Prea multa distrugere in ultimul timp. Eu am schiat o singura data, la Poiana Bv - pe o panta micuta (nu era partie amenajata). imi place sincer mai mult patinajul si cred ca e mai putin agresiv cu mediul inconjurator. Desigur cred ca nu este nevoie de distrugeri inutile pentru mofturi, imbogatiri si alte chestii care tin de egoism, nepasare si dorinta de imbogatire, sau "moda".

    Cred ca lucrurile pot fi facute si fara a distruge :).

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.