Translate

joi, 20 februarie 2014

A inceput numaratoarea inversa...



Asa s-ar zice de vreme ce mai sunt doar 8 zile pana intram in luna dedicata femeilor. Stiu, e o perioada grea, sarbatorile din martie sunt la distanta de doar o saptamana una de cealalta si nu-i usor sa cumperi cadouri in dublu exemplar. Mai ales ca, pentru femeile care joaca un rol deosebit in viata noastra si carora vrem sa le transmitem un mesaj cu aceste ocazii, nu cumparam orice si de oriunde. Cunoasteti framantarile aferente. Eu personal obisnuiesc de mai multi ani ca, pentru mama mea, sa cumpar de 1 Martie bijuterii din argint in loc de obisnuitul plastic sau metal.
In primul rand mama are o varsta si nu i se mai potrivesc bijuteriile fantezie oricat ar fi ele de minutios lucrate. In al doilea rand e vorba de valoarea obiectului in sine si de placerea/impresia pe care o produce. Incantarea care i se citeste in ochi si nerabdarea de a proba bijuteria imi arata ca nu ma insel niciodata, asa ca repet figura de fiecare 1 Martie, martisorul este obligatoriu un lucrusor de argint. Daca vi se pare o idee buna, va spun ca in acest an ma voi orienta catre un pandantiv, cele de pe beprecious.ro sunt deosebite si pot juca cu succes rolul de martisor.





Mai mult, pe site am gasit si alt gen de produse ce pot fi cadouri pentru femei , cosmeticele profesionale Reference France ale firmei Beaute Club International. Sunt de fapt dermocosmetice recunoscute in toata lumea pentru eficienta actiunii asupra problemelor carora li se adreseaza. In plus, au la baza retete din ingrediente naturale. Si uite asa mi-am dat seama ca o crema antirid pentru tenul matur ar rezolva si cadoul de 8 Martie pentru mama. Oricum, ar fi prea mic rasfatul fata de tot ce mi-a daruit ea de-a lungul vietii.

5 comentarii:

  1. Mama ta cred ca e tare mandra de voi si apoi de darurile primite.Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sunt sigura ca stii cum e, tot mama ne daruieste noua mai mult!

      Ștergere
  2. Mama ta e o norocoasa ca are o fata asa minunata! Ma bucur pentru tine ca ai o mama care sa merita toata aprecierea ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu cumpar bijuterii pentru persoanele dragi!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am achizitionat cateva cutiute pentru bijuterii de la ei pentru cateva prietene :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.