Translate

duminică, 29 martie 2015

Un look grozav cu Karla

UPDATE: Articolul de mai jos nu reprezinta experienta mea cu magazinul mentionat, eu doar semnalez existenta unor produse care PAR ok. In cazul in care doriti sa achizitionati ceva de pe site, sfatul meu este sa cititi review-urile despre serviciile oferite si sa va informati de la cei care au achizitionat ceva deja.

Ne-am obisnuit sa vedem in magazine, fie ele fizice sau online, ca rochiile au pret mai mare decat o fusta de exemplu. Mi se pare corect, de vreme ce o rochie imbraca tot corpul si nu mai ai nevoie de altceva. Si totusi, echipa Karla ofera produse extrem de ieftine, daca stau sa ma gandesc cam ce vad prin alte parti. Si versatile, cum spuneam...
Piesele afisate sunt din materiale uni, motiv pentru care pot fi combinate cu orice imprimeu si pot deveni ceea ce iti doresti cu accesoriile potrivite. Adica pot fi tinute de ocazie sau de zi cu zi, de plimbare sau office. Eu am descoperit cateva rochii care se preteaza excelent mai multor feluri de tinute si vi le arat mai jos, in diferite combinatii.

Moda este, in fond, un exercitiu de imaginatie.

Prima rochie, Estella, cu partea de jos avand dantela, este prezentata pe site ca fiind office, dar priviti cum poate fi purtata si in varianta pentru o ocazie speciala...



Cel mai mult mi-a placut aceasta rochie Ramone de jerseu negru, poate fi o rochie de zi, dar eu as purta-o si in club, intr-o tinuta cu accente de piele, de inspiratie amerindiana.




Rochiile vin in mai multe variante de modele, potrivite pentru diferite tipuri de siluete, de la cele filiforme la cele plinute, de la cele clepsidra la cele para. Este imposibil sa nu gasesti ceva si pentru tipul tau de corp. Eu am purtat intotdeauna genul de rochii fluide, evazate de la solduri in jos, nu foarte scurte. Am remarcat faptul ca materialele din care sunt confectionate produsele sunt usoare, dar in acelasi timp cad bine, dand un aspect avantajos oricarei siluete.

Rochia rosie Norina mi s-a parut perfecta pentru o zi de lucru la birou. Are o linie ce imbraca frumos trupul, un decolteu cu guler ce poate fi purtat ridicat sau nu si mansete cochete la maneca trei sferturi.


As adauga ca pe site gasiti si topuri, fuste, pantaloni, dar si o sectiune dedicata marimilor mari, totul fiind de provenienta romaneasca. Am spus intotdeauna ca cel mai avantajos este sa cumperi produsele romanesti, nu neaparat din patriotism, cat din motivul practic ca marimile corespund cel mai bine dimensiunilor populatiei feminine de la noi.

6 comentarii:

  1. Foarte frumoase colajele, si faptul ca pe site sunt si marimi XXL e un lucru bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt multe modele care se potrivesc si persoanelor plinute in care cu onor ma incadrez, mie mi-au placut destul de multe.

      Ștergere
  2. da, tare frumoase tinute!
    ps. eram sigura ca o sa apreciezi tablouasele acelea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-as mai fi putut combina in cateva feluri rochitele, sunt multe posibilitati, chiar n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei.

      Ștergere
  3. Ar trebui sa vi se faca plangere ca recomandatii teparii astia.. http://www.rokolla.ro/2013/01/karlaro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu semnalez existenta site-ului si a produselor, n-am spus ca am avut o experienta proprie cu acest magazin. Daca faci afirmatia ca ceva nu e in regula, te rog sa mentionezi ce anume. Ar fi bine sa stim toti ce e in neregula, nu?

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.