Translate

duminică, 11 februarie 2018

Articulatii marca Dr Hart

Dr.Hart este prototipul medicului apropiat de pacient, dispus sa ofere si sfaturi de viata, nu numai diagnostice seci si medicamente de sinteza. Cine nu si-ar dori sa-si lase sanatatea pe mainile unui asemenea profesionist? Ati vrea voi, numai ca Dr.Hart este ideea din spatele unui brand cu acelasi nume. Brandul in cauza ofera suplimente dintr-o gama foarte larga si le "asezoneaza" cu lucruri utile pe care trebuie sa le cunoastem despre corpul nostru.
Astfel a luat nastere conceptul "Smart de la Dr.Hart". Adica sa te tratezi inteligent, fara sa intri in panica. Sau, si mai bine, sa fii destept si sa previi.
Gasiti acest brand in farmaciile Sensiblu si, de ceva timp incoace, exista intotdeauna cel putin un produs pe raftul lor cu oferte. Chiar aseara m-am uitat la niste drajeuri cu miere si propolis, iar acum ceva timp am luat pentru mama mea silimarina si anghinare, votat "Produsul anului" de catre consumatorii romani.
Printre multe alte "defectiuni" venite la pachet cu varsta, articulatiile ruginite imi dau si mie de furca. Sa nu credeti ca m-am trezit intr-o dimineata si am inceput sa...scartai. A fost boala lunga, dar sigura. Intai m-am ingrasat peste asteptarile mele cele mai pesimiste si au inceput sa ma doara talpile. Apoi mi-am dat un genunchi peste cap cu o cazatura de pomina. Apoi am observat ca de-abia ma mai aburc in autobuz daca are treptele prea inalte. Apoi am vazut ca genunchii mei nu mai rezista la efortul unui mers prelungit. Apoi...
Apoi m-am enervat si mi-am zis ca simptomele astea ar fi trebuit sa apara cu vreo zece ani mai tarziu. Din pacate, modul de viata ne transforma in sclavii problemelor de sanatate si este foarte greu sa gasesti resurse psihice pentru a iesi dintr-un cerc vicios cladit in ani de zile. Stresul ne leneveste si mai tare, este dovedit! Iti spui: nu pot sa tin regim, ar fi o tortura in plus, si-asa am destule pe cap. Sau: la ce bun sa fac sport, nu muncesc destul prin casa?

Ei, bine, Dr.Hart zice ca: fiecare jumatate de kilogram in plus adauga de patru ori mai multa presiune pe genunchi. 

Daca fac un calcul sumar, incep sa ma ingrijorez. Maiculita, e ca si cum m-as avanta in scufundari dincolo de adancimea limita admisibila.
Dr.Hart are un "adjuvant" si pentru persoanele hotarate sa faca o schimbare: suplimentul Complex pentru articulatii si o crema calmanta pentru ostoirea durerilor.
De fapt, suplimentul este pentru oase, articulatii si mobilitatea acestora datorita unei combinatii de sapte ingrediente:


Condroitina participă la stoparea decalcifierii oaselor și favorizează regenerarea cartilajelor.
Glucozamina susține mobilitatea articulară și ajută la refacerea țesuturilor articulare.
Acidul hialuronic contribuie la formarea colagenului și la secreția lichidului sinovial, ce asigură lubrifierea componentelor articulației.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.
Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
Boswellia susține sănătatea articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor.
Ghimbirul este un antioxidant natural și contribuie la menținerea flexibilității normale a articulațiilor.


Dupa cum vedeti, ingredientele in cauza sunt foarte cunoscute si pentru alte efecte benefice asupra sanatatii, asa ca, le luati pentru articulatii, dar capatati mult mai mult.
Crema calmanta contine Condroitin sulfat, Glucozaminã si MSM, substanţe care patrund rapid in piele, cu efecte benefice asupra inflamaţiilor. Are un usor efect de racorire datorat mentolului si camforului. Eu o folosesc in prezent pe maini deoarece, la efort, cand ridic ceva mai greu, tendoanele incep sa doara si disconfortul persista cateva zile. Daca folosesc crema de trei ori pe zi, durerea se mentine mai putin.

Recunoasteti produsele Dr.Hart dupa "costumatia" sobra, cu halat si cravata de pe ambalaj. Inconfundabil, motiv pentru ca acest design de brand sa obtina locul I in anul 2015, in competitia Brand Identity Grand Prix Milano.
Cutia contine 180 de capsule si se administreaza 3/zi, asadar v-ar fi de-ajuns pentru o luna. Crema are 100 ml, se absoarbe usor in piele, nu va faceti griji ca patati hainele. In plus, poate fi administrata si copiilor cu varsta mai mare de 3 ani. Pot aparea ocazii, se stie ca micutii sunt agitati, nu stau locului si isi pot luxa sau scranti maini si picioare, Doamne fereste zic. De asemenea, este o crema binevenita pentru cei care practica sporturi sau au un serviciu ce presupune efort fizic prelungit.

Concluzia ar fi ca, in cazul in care erati in cautarea unui ajutor de nadejde, Dr.Hart are foarte multe solutii pentru problemele voastre. Si este bine de stiut chiar daca sunteti tineri si aparent indestructibili. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.