Translate

vineri, 20 septembrie 2013

Allview lansează o nouă tabletă Quad Core



Allview continuã seria device-urilor surprizã din acest an, un an care cred cã a fost destul de prolific în noutãţi pentru companie. Ieri, familia tabletelor Allview s-a mãrit cu un alt membru, pe numele sãu 2 Speed Quad. Pe mine m-a dus imediat cu gândul la seria Fast&Furious, dar şi la Need for Speed, jocul care s-a lipit de fiu-meu ca marca de scrisoare. 


Cã n-am fost prea departe cu gândul o dovedesc caracteristicile tabletei: procesor Quad Core de 1 Ghz şi sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean. Rezultatele sunt pe mãsurã, adicã o vitezã de procesare sporitã, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă. Este compatibilã cu Smart2View, adicã prin integrarea funcţiei Wireless Display, continutul tabletei poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizând adaptorul Smart2View. Dispozitivul redã de pe tabletã atât conţinutul video cât şi cel audio, iar datoritã portabilitãţii, tehnologia este foarte utilã atât în mediul business cât şi în viaţa de zi cu zi.
Tableta este compatibilã şi cu tehnologia Miracast, iar la PC se conecteaza prin micro-USB. Pe lângã toate celelalte performanţe, comune tabletelor Allview, include douã camere foto, funcţia Fast Snap permiţând 10 cadre pe secundã. De asemenea prezintã o funcţie extrem de utilã, Dual Display, prin care poţi sã o conectezi la televizor, prin adaptorul Smart2View, pentru a vedea un film, putând în acelaşi timp sã o utilizezi pentru a accesa alte aplicaţii.
Aplicaţia Office Viewer permite vizionarea de documente tip Excel si Powerpoint, iar cu ajutorul WiFi direct, poţi transfera cu usurinţã fişiere. Existã instalatã şi aplicaţia AllClick, creatã special pentru a putea seta shortcut-uri catre aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fãrã a mai fi nevoit sa intri în meniu. Antivirusul Bitdefender ofera protectie, existand un pachet Premium inclus timp de 3 luni.
Cum aratã? Slim şi foarte elegantã, în douã variante de culoare, alb şi negru, însoţitã de o husã de protecţie din piele ecologicã care poate prelua rolul de stand atunci când este necesar.
Noua tabletã 2 Speed Quad poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei, iar împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei.

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.