Translate

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Despre stiri...

V-am zis eu ca viata bate filmul...
Singurele stiri pe care le ingurgitez sunt cele de pe Yahoo cand dau sa deschid mailul. Unele sunt absolut delicioase, rad de ma prapadesc, cum a fost urmatoarea...
Se pare ca in China se intampla adevarate tragi-comedii pasionale, asiaticii astia pot fi extrem de temperamentali atunci cand descopera ca sunt inselati in cele mai profunde sentimente. O chinezoaica tinerica a aflat ca sotul, la numai 20 si ceva de ani, are o amanta. Cum a aflat? Ei, aici ar trebui sa remarc ca barbatii sunt cam tonti in unele situatii, sa ma ierte dansii, dar nu se gandesc intotdeauna la amanunte. Sotul infidel s-a gasit sa trimita un mail amantei, de pe telefonul...sotiei.  Asta n-ar fi nimic, dar a uitat sa se delogheze! Ce va spuneam? Sotioara a remarcat scaparea si, ca orice femeie curioasa, a citit mailul.

Booon...
Din oaresce motive sotia a vazut negru in fata ochilor si s-a hotarat sa il pedepseasca pe infidel in stil clasic, adica a luat foarfeca si i-a taiat partenerului "bogatia" in timp ce tragea un pui de somn. Mno, va imaginati scandalul... A venit salvarea, a luat victima si a dus-o de urgenta la spital.

Stati asa, ca suntem de-abia la mijlocul povestii, ma duc intai sa mestec in mancare.
Ok, m-am intors. Acum tastatura miroase frumos a praz. Fac un sos cu carne si cu praz. Nu, nu pun si masline. Fac o mica paranteza... Daca vreodata va grabiti foarte, foarte tare si trebuie sa incropiti o mancarica, luati o conserva de carne de porc sau curcan (exista unele care au procent mare de carne si gelatina deloc, se gasesc pe la Kaufland), o sfaramati cu furculita, carnea nu conserva, o puneti intr-o craticioara cu putina apa, o fierbeti vreo zece minute, ii faceti un sos de rosii sau bulion si o condimentati. Merge excelent la paste, piure sau pilaf.

Asadar, ramasesem la spital... Doctorii au reusit sa-i coasa omului bucata de "dick" la loc. Se presupune ca organul in cauza ar fi putut fi salvat numai ca tanara chinezoaica inca nu gasise iesirea din intunecimea gandirii, asa ca a patruns in spital si i-a taiat din nou ...membrul proaspat operat. Vaaaiii, va dati seama ce dureri! Cred ca barbatii pot realiza cel mai bine dimensiunea chinurilor. In orice caz, probabil exasperat de acest deja-vu, sotul maltratat a gasit resurse sa-si ia agresoarea la bataie. Articolul nu spune cum a ajuns perechea de cosmar sa se paruiasca in strada, in fata spitalului unde au fost si fotografiati.
In timp ce sotia o incasa la greu, medicii din spital au auzit strigatele, au vazut-o tavalita prin praf si i-au sarit in ajutor!!! Desi el era in pielea goala si sangera ca un porc. Au bagat-o in cladire si i-au dat primul ajutor, ca era cam burdusita. Ulterior, unul dintre doctori a declarat ca toti au crezut ca ea este cea agresata si are nevoie de ajutor.
Lovitura de teatru, in toiul taraseniei, s-a pierdut bucata de organ, asa ca nu s-a mai putut reconstrui angrenajul barbatului.
Lovitura si mai si, auzind ce s-a intamplat, amanta a declarat ca il ia ea de sot. Chiar si fara organ.
Ei, ziceti si voi daca nu e o comedie in toata regula!

4 comentarii:

  1. Aoleu...s-ar putea face si un film pe tema asta..Hai ca m-ai lasat masca..constat ca nu sunt asa nebuna cum credeam ca sunt altii dusi rau :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Comedie neagra ☺ Da' ce-o fi fost în capul amantei, totuși, să-l ia de bărbat, asa "neterminat"?
    Oricum, mulțam fain pentru pontul cu mâncarica "de urgenta" ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca a vrut sa arate ca are onoare, la chinezi conteaza chestiile astea.

      Ștergere
  3. pe bune??? cred ca am tot zis asta de vreo 4 ori in timpul postarii! nu si la mancarica! :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.