Translate

marți, 27 ianuarie 2015

Pantofiorii veseli, pantofiorii vrajiti...

Cine n-a fost indragostit in copilarie de o pereche de pantofi pe care si-o dorea foarte tare? Poate fetele sunt interesate mai mult de astfel de fleacuri si tin minte mai bine astfel de amanunte, dar sunt sigura ca si baietii apreciaza o pereche de adidasi la care au visat si pe care i-au purtat pana la epuizare, refuzand sa-i arunce cand au fost prea uzati.

Eu personal retin, de parca ar fi fost ieri, o anume zi in care mama m-a dus in magazin sa-mi cumpere o pereche de sandale. Cred ca aveam cam sase ani si trebuia sa plec cu bunica mea intr-o statiune balneara, asa cum faceam in fiecare vacanta de vara. Era un bun prilej sa ma innoiesc, asa ca mama avea grija sa arat respectabil printre straini. In vara aceea m-am pricopsit cu cea mai cocheta tinuta: o bluzita tricotata cu alb si buzunare vernil brodate, pantaloni evazati (da, erau anii 70') si o pereche de sandale vernil, fix in aceeasi nuanta ca cea a bluzei. Am fost teribil de mandra de hainele mele, dovada ca n-am uitat niciodata ziua aceea minunata. N-am uitat nici macar acele cateva momente in care am zabovit pe scaun, in magazin, proband sandalele si admirandu-ma in oglinda!
A doua amintire este legata de o pereche de pantofi balerini lacuiti, maro roscat, cu o fundita dubla la varf. Nu-mi amintesc exact cum ii capatasem dar stiu ca i-am purtat chiar si in anul urmator, desi piciorul se marise si ma strangeau infiorator. Am strans si eu din dinti, atat de tare ii iubeam. Aveam senzatia ca zbor cu ei, ma faceau sa ma simt frumoasa cu adevarat, in ciuda chinurilor pe care le suportam.
Ceea ce vreau sa va spun este faptul ca nu trebuie sa subapreciati niciodata dorintele unui copil atunci cand vine vorba de o pereche de pantofi. Sa nu aveti impresia ca un copil nu este atent la ceea ce ii cumparati sau nu da importanta modului cum arata incaltarile lui. Chiar si baietii! Si vorbesc, bineinteles, si despre copiii mai mici, nu neaparat de cei in pragul adolescentei.

Daca va place sa va vedeti odrasla topaind fericita, in incaltari potrivite gusturilor sale, aflati ca se anunta Noaptea Reducerilor , un eveniment organizat de Pantofiori veseli, un magazin online de incaltaminte (cu stil) pentru copii. Cand? Vineri 30 ianuarie, de la ora 23.
Eu sunt gata de atac, am ochit niste ghete pentru pusti, smechere, exact cum ii plac pisicherului. Dar n-am putut sa nu admir si pantofiorii pentru fetite, sunt atatea culori vii si modele ce indeamna la joaca. Parca as vrea sa fiu din nou copil!





7 comentarii:

  1. excelente modelele pe care le-ai prezentat, sunt practici si sanatosi!
    îmi amintesc, eram în clasa a 7 sau a 8-a si nu avusesem niciodata pantofi cu toc. O colega a aparut la scoala cu un gen mocasini dar cu talpa pana - tocul crestea pe tapla uniform, erau excelenti si tare-mi doream. Mi-am convins parintii sa-mi cumpere si mie dar rezultatul a fost hazliu :)) piciorusele mele subtiri aratau curbate de la genunchi în jos, din cauza tocurilor :)) Dar i-am purtat! si i-am iubit! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e curios cum ne amintim lucrurile acestea , nu? Sunt altele mai importante pe care le uitam...

      Ștergere
  2. Interesante modelele pentru băieţi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. atata vreme cat papuceii de baieti nu au masinute, spiderman si altele de genul,suntem bucurosi! daca sunt de piele, rezista la frecus si nu absorb apa din baltile in care evident se joaca, suntem incantati! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, cate perechi a terminat al meu in baltile si praful de care vorbesti! De aceea e important sa fie de calitate, altminteri nu tin prea mult.

      Ștergere
  4. Ce pantofiori veseli, imi plac tare mult.MULTUMIM PT INFORMATII!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.