Translate

vineri, 15 mai 2015

Cui dai 2%?



Pentru ca mai sunt putine zile pana cand va puteti hotari sa redirectionati o parte din impozitul pe venituri catre o cauza sociala, va reamintesc una dintre multiplele posibilitati pe care le aveti, invitandu-va sa cititi comunicatul de mai jos:

COMUNICAT DE PRESĂ

2% pentru DEMNITATE

HOSPICE Casa Speranței derulează în acestă perioadă Campania „2% pentru DEMNITATE“, un proiect dedicat celor care, în lupta cu o boală incurabilă, sunt nevoiți să depășească toate barierele pe care aceasta le aduce odată cu ea. Recâștigarea DEMNITĂȚII este primul pas pe care cel diagnosticat cu o astfel de boală trebuie să îl facă pentru a avea șansa de a își duce povestea mai departe.

În fiecare an, în România, mii de oameni sunt diagnosticați cu o boală incurabilă, iar nevoia de îngrijire și consiliere este doar în mic procent acoperită la nivel național. Din 1992 până acum, 14.600 de oameni aflați într-o cursă nedreaptă au gasit alinare la HOSPICE. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci cand au avut nevoie și au aflat cum își pot recâștiga demnitatea în fața unui inamic nevăzut.

HOSPICE Casa Speranței oferă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile internare în unitățile cu paturi, vizite la domiciliu, asistență socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activități cu personal specializat în centrele de zi.

Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții.

Cei care doresc să sprijine activitatea organizației, mai au timp până în 25 mai 2015 să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către HOSPICE, prin completarea formularului 230 (în cazul veniturilor din salarii) sau 200 (în cazul persoanelor care au obținut venituri din activități independente). 
Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe http://2lasuta.hospice.ro/
 http://www.hospice.ro/wp-content/uploads/2015/02/2lasuta.hospice.ro_email.jpg

3 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.