Translate

marți, 7 iulie 2015

Preturi pe orice Kalapod

Zilele trecute hotarasem ca imi trebuie o pereche de sandale cu o anumita culoare. Stiti voi si am mai vorbit despre chestia asta, o femeie isi cumpara din capriciu o fusta sau o bluza, dupa care constata ca este absolut nevoie sa achizitioneze o poseta, pantofi, sacou sau altceva care sa se asorteze cu "trofeul". De ce femeile nu judeca de la inceput daca pot asorta "obiectul" cu ce au deja in garderoba nu ma intrebati, dar daca v-a cazut vreodata cu tronc o haina, intelegeti despre ce vorbesc.
Asadar, eram in faza in care ma pricopsisem cu fusta, moment in care am constatat ca nu se potriveste la nici una dintre perechile de sandale din pantofar. "No problem!" imi zic, dau o mica raita de shoppinguiala prin centru si rezolv dilema. Mica raita s-a transformat intr-un adevarat tur de forta de trei zile, la capatul caruia am reusit sa cumpar inelul mult-visat. Mda, in drum spre magazinul de incaltaminte ma oprisem doar un minutel (scurt si pagubos) la argintaria italieneasca.

Booon... O iau pe drumul cel mai drept spre incaltaminte, adica pe la raionul de genti. Bad, bad girl! Am ochit una rosie care nu mergea cu fusta, dar mergea cu restul hainelor si bineinteles cu inelul. Daca va intrebati cu ce fel de sandale m-am ales intr-un final, va marturisesc ca a trebuit sa renunt momentan la ele deoarece, previzibil, banii ramasi nu mai reuseau sa acopere preturile exorbitante, de sezon, la sandale.


Si totusi, dupa cateva zile de frunzarit online-ul, am constatat cu mare bucurie ca este posibil sa-mi capat si sandalele dorite, in ciuda celorlalte neinspirate optiuni. Pantofi ieftini si de calitate? Uite ca mai exista si asemenea minuni, lasate pe net fix pentru buzunare cu Kalapod mai mic, asa ca ale mele. Ba, la ofertele pe care le-am vazut, as putea sa-mi iau cate o pereche in fiecare luna, intr-un curcubeu de culori si sa nu mai am nicicand grija asortatului.


Sandale roz pentru zilele care merg prost, ca sunt optimiste si iti pot ridica moralul.

Sandale verzi pentru zilele diafane, cand plutesti pe un norisor de puf si ai impresia ca lumea e perfecta.

Sandale rosii pentru tinute non-conformiste, gata de pornit la plimbare.
Sandale galbene pentru zilele fierbinti cand vrei sa mergi pe urma soarelui.

Va asigur ca toate incap in pretul unei singure perechi dintr-un magazin real si ce este mai interesant este ca, indiferent ca sunt la oferta sau nu, sunt la fel de fabulos de ieftine. In acest fel nu trebuie sa ai grija promotiilor, oricand verifici site-ul ai posibilitatea sa cumperi la pret mic. Un pret pe Kalapodul tau!




3 comentarii:

  1. Sandalele, pe langa faptul ca trebuie sa fie comode, trebuie sa mai aiba cateva calitati: sa fie multe, colorate, ieftine, elegante si...potrivite pe orice Kalapod!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ce ziceam! Asa iti poti reinnoi stocul in fiecare an.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.