Translate

luni, 27 iulie 2015

Rochii de vis, haute couture 2014/2015/2016

Problema cu strugurii acri este ca pana la urma se coc. Habar n-am ce vreau sa zic cu asta, cred ca ma gandisem initial la vulpea care nu poate ajunge la struguri, asa ca se consoleaza imprastiind barfa ca sunt acri. Panseul acesta "inspirational" a erupt ilogic din atmosfera prafoasa si caniculara a dupa-amiezii. Asta din cauza unei colectii de rochii absolut fabuloase pe care am gasit-o undeva, pe net. Rochiile sunt ale mai multor branduri, numai ca cineva a avut amabilitatea sa le adune pe toate la un loc.
Filozofia este urmatoarea: de ce ne extaziem in fata unor rochii pe care nu avem IN VECI unde si cum sa le purtam, nu mai zic ca nu avem bani sa le cumparam dar ce imprejurare extraordinara ar fi necesara ca sa ne intolim asa? Exista un mic procent al femeilor acestei lumi care au UNDE sa poarte o rochie iesit din comun de luxoasa. Pentru ele (si banii lor) creeaza designerii, nu pentru marea masa a amaratelor cu serviciu de (minim) 8 ore pe zi.
Dar nimeni nu ne poate impiedica sa visam, sa ne imaginam facand volute drapate in matasuri si dantele, stralucind fie si pentru o clipa intr-o scena virtuala dintr-o dupa-amiaza prafoasa.
Enjoy!

Georges Chakra Couture F/W 2015-16
Rani Zakhem Couture F/W 2015-16
Saiid Kobeisy RTW F/W 2015-16
Ralph & Russo Couture F/W 2015-16
Georges Hobeika Couture F/W 2015-16
1-2-3? Antonios Couture S/S 2015
Dany Atrache Couture F/W 2015-16
Simone Carvalli
John Galliano
Tarek Sinno
Ellie Saab 2015
Dolce & Gabbana 2015
Dennis Basso Resort 2016
Carlos Miele
Sherri Hill Spring 2014
Carla Ruiz 2014
Oscar de la Renta
Antonios Couture S/S 2015
Laurence Xu Couture Spring 2015
Azzi & Osta Couture S/S 2015
Burberry Cruise 2016
Naeem Khan Spring 2014 RTW
1-2-3? Alberta Ferretti F/W 2015-16

7 comentarii:

  1. Una mai frumoasa ca alta.Sunt deosebite, de efect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce mi s-a parut intotdeauna ciudat la astfel de prezentari? Oricat de splendide sunt rochiile, fizionomia purtatoarelor este cam trista. Poate ca extazul apare in fata unei astfel de prezentari, dar nu cred ca tine mai mult decat un foc de artificii!
    O seara placuta iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca sunt nemancate. Manechinele adica. Au o mina trista tot timpul.

      Ștergere
    2. Este si asta o abordare. Dar regia, ce spune oare ?
      :)

      Ștergere
    3. Din cate am am vazut eu prin documentar,e expresia manechinelor trebuie sa fie cat mai neutra pentru ca ca atentia publicului sa se concentreze pe hainele de pe ele, nu pe fata lor zambitoare. Asta e regia. Ele sunt doar purtatoarele tinutelor care trebuie prezentate, trebuie sa se faca abstractie de ele.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, dar nici unul realizabil. Stii tu...sa dau o spargere la banca, sa ma mait a doua oara cu unul putred de bogat, sa castig la loto...chestii de'astea de bun-simt.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.